Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2022 10:54
Čas čtení 0:40
Jakub Paulík

Logan Paul přišel o 3,5 milionu dolarů. Koupil si falešné Pokémon kartičky

Logan Paul přišel o 3,5 milionu dolarů. Koupil si falešné Pokémon kartičky
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
ZAJÍMAVOSTI LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Youtubera předem varovali, ale neposlouchal.

Slavný youtuber Logan Paul skočil na lep podvodníkům a nechal se připravit o 3,5 milionu dolarů. Ještě koncem loňského roku si za tuto částku koupil zapečetěnou krabici s úplně první edicí Pokémon karet, které jsou velmi ceněným zbožím. Už tehdy ho mnozí lidé upozorňovali na to, že zřejmě půjde o podvod.

Doporučeno
VIDEO: Internet žasne nad MMA soubojem, který spojil chlapce se zkušenějším bojovníkem. Trval jen 15 sekund VIDEO: Internet žasne nad MMA soubojem, který spojil chlapce se zkušenějším bojovníkem. Trval jen 15 sekund 10. ledna 2022 18:33

Logan Paul tomu však nevěřil a údajnou první edici se rozhodl koupit. Na YouTube včera zveřejnil video, kde společně s odborníkem otevřel krabici, jen aby zjistil, že mu poslali G. I. Joe karty. V komentářích si lidé stěžovali na obdobné podvody s Pokémon kartami, při kterých přišli o stovky až tisíce dolarů. Více než třímilionová ztráta však určitě zamrzí o trochu víc.

Bratři youtubeři Logan a Jake se v posledních letech proslavili svojí rozbíhající se zápasnickou kariérou. Oba jsou známí tím, že často mají silné řeči, čímž vždy zaujmou pozornost davů. Logan v minulosti například provokoval legendárního boxera Mika Tysona a tvrdil, že by ho dokázal porazit. Fanouškům však oznámil, že v roce 2022 se na boxerskou kariéru zaměřovat neplánuje.

Domů
Sdílet
Diskuse