Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. ledna 2022 18:33
Čas čtení 1:06
Adam Novosad

VIDEO: Internet žasne nad MMA soubojem, který spojil chlapce se zkušenějším bojovníkem. Trval jen 15 sekund

SPORT MMA
Uložit Uložené

Skotský MMA souboj se raději oficiální cestou ani nedostal na internet, neboť spojil dva nespojitelné soupeře.

Uživatelé sociálních sítí nedokáží pochopit, jak mohli organizátoři MMA turnaje Evolution of Combat 9 ve skotském Glasgow dovolit, aby se proti sobě postavili dva nespojitelní soupeři, informuje Ladbible.

I když se turnaj odehrál už koncem září loňského roku, na Twitteru se debata o souboji Craiga Wooda a Arona Lea začala rozbíhat až v posledních dnech.

Zdrojem frustrace mnoha uživatelů se stala fotografie, kterou organizátoři zveřejnili. Na ní stojí výrazně nižší a mladší jedenadvacetiletý Craig Wood a soupeř Aron Leo, který vypadá, že je ve výborné formě.

Debatu rozproudil MMA reportér Harry Williams, kterému se podařilo vypátrat, že Leo stojící napravo z pochopitelných důvodů souboj vyhrál, Craig Wood dokonce musel bojovat pod falešným jménem a organizátoři nakonec odmítli zveřejnit jakékoli oficiální záběry ze souboje.

Doporučeno
Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří 21. února 2024 12:00

Teprve z komentářů pod příspěvky vyplynulo, že Wood podle všeho v oktagonu pouze zaskakoval namísto soupeře, který musel na poslední chvíli svou účast zrušit.

Není známo, proč se organizátoři přesto rozhodli v souboji pokračovat, ale z videa zachyceného z publika je vidět, že mladý Craig Wood neměl žádnou šanci a na zemi skončil za méně než 15 vteřin.

Domů
Sdílet
Diskuse