Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2022 15:22
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Při tragické nehodě zemřel motocyklový talent Jakub Gurecký. Bylo mu pouhých 16 let

Při tragické nehodě zemřel motocyklový talent Jakub Gurecký. Bylo mu pouhých 16 let
Zdroj: Autoklub ČR
NEWS ZÁVODY
Uložit Uložené

Během tréninku na Slovensku šestnáctiletý motocyklový talent Jakub Gurecký narazil do pevné překážky, která se mu stala osudnou. Vážným zraněním na místě podlehl a Česko tak přišlo o nadějného sportovce.

V pondělí 7. února svět přišel o talentovaného sportovce. Teprve šestnáctiletý motocyklový závodník Jakub Gurecký se na Slovensku připravoval na Red Bull Rookies Cup, do kterého měl letos nastoupit, avšak během jízdy narazil do pevné překážky, která se mu stala osudnou. Gurecký na místě zemřel, informuje MotorMix.

Doporučeno
České hokejistky prohrály i s Japonskem po nájezdech a ve čtvrtfinále se postaví USA České hokejistky prohrály i s Japonskem po nájezdech a ve čtvrtfinále se postaví USA 8. února 2022 14:30

Jakub Gurecký byl teprve šestnáctiletý motocyklový závodník, kterého letos čekala účast v prestižním seriálu Red Bull Rookies Cup. „Od počátku bylo mým cílem se tam dostat a jsem moc rád, že se mi to podařilo. Být součástí takto prestižního šampionátu je pro mě velká výzva a udělám maximum pro to, abych v něm byl úspěšný,“ těšil se Gurecký.

Domů
Sdílet
Diskuse