Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. února 2022 16:44
Čas čtení 2:03
Vojtěch Vanda

Policisté v Praze pátrají po pohřešované ženě, do akce poprvé povolali i speciální kamion

Policisté v Praze pátrají po pohřešované ženě, do akce poprvé povolali i speciální kamion
Zdroj: Policie ČR / REFRESHER
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Sedmadvacetiletou Janu R. se policistům stále nedaří najít. K jejímu nalezení má pomoci i nová mobilní operační jednotka, tedy kamion, který funguje jako předsunuté stanoviště.

Pražští policisté pátrají po sedmadvacetileté ženě, která si v minulosti chtěla sáhnout na život. Akce probíhá od minulého týdne, kdy její zmizení bylo nahlášeno. Kriminalisté pátráním zjistili, že by se mohla nacházet někde v okolí Motola a ulice Bucharova, kam dokonce poprvé vyslali nový kamion, jenž slouží jako mobilní operační jednotka. Žena nicméně stále nalezena nebyla.

Doporučeno
Česko zasáhne silný vítr. ČHMÚ vydal výstrahu vysokého nebezpečí, poryv dosáhne v nárazech až 110 km/h Česko zasáhne silný vítr. ČHMÚ vydal výstrahu vysokého nebezpečí, poryv dosáhne v nárazech až 110 km/h 15. února 2022 15:20

Naposledy byla Jana R. viděna její matkou minulý týden ve středu kolem 18. hodiny v místě jejího bydliště v ulici Plzeňská na Praze 5. „Z domu odešla druhý den ráno a už se nevrátila. Sebou si nezvala ani svůj mobilní telefon a od té doby o sobě nedala nikomu vědět,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina s tím, že žena má psychické problémy a v minulosti se několikrát pokusila si vzít život..

Domů
Sdílet
Diskuse