Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti VŠKK.
21. února 2022 12:30
Čas čtení 1:10
Sponzorovaný obsah

Prague School of Creative Communication nabízí studium kreativních oborů v angličtině

Prague School of Creative Communication nabízí studium kreativních oborů v angličtině
Zdroj: VŠKK
ZAJÍMAVOSTI TIPY PRO STUDENTY VYSOKÁ ŠKOLA
Uložit Uložené

Na vysoké škole, která propojuje kreativitu s businessem, můžeš získat bakalářský titul.

Vysoká škola kreativní komunikace patří ve výuce marketingu, vizuálního umění a literární tvorby mezi špičky. Nyní dále expanduje v podobě Prague School of Creative Communication, která čerpá ze zkušeností a výborných výsledků VŠKK a nabízí studium v cizím jazyce. V akademickém roce 2022/2023 otevírá dva bakalářské programy kompletně v angličtině.

Studijní programy

Angličtina je jazykem reklamy a internetu. Studium vysoké školy v angličtině otevře studentům možnosti kariéry jak v Čechách, tak v zahraničí. Program Marketing and Advertising se zaměřením na Creative Marketing and Communication, Management in Creative Industry a Digital Marketing and Communication připraví studenty na kariéru v kreativním průmyslu a jeho managementu, marketingových komunikacích a digitálních platformách.

student
Zdroj: VŠKK

Jako jediná škola v České republice nabízí VŠKK studium tvůrčího psaní v angličtině. V programu Creative Writing nejsou jen kurzy psaní prózy, poezie či scénářů, ale i komerčního psaní v médiích. Na Prague School of Creative Communication se naučíš dobře psát originální anglické texty. A protože se svět moderních technologií rychle a dynamicky vyvíjí, připravují také bakalářský program se zaměřením na vizuální komunikaci (Visual arts)

Propojení teorie s praxí

Ve všech nabízených programech při výuce propojují teorii s praxí. Pyšní se špičkovým technickým zázemím a zkušenými pedagogy z oboru. Studium je určené především studentům, kteří hovoří anglicky a chtějí se po škole uplatnit na mezinárodním poli. Pro ty, kteří si ještě nejsou zcela jisti zvládnutím bakalářského studia kompletně v cizím jazyce, nabízí škola také intenzivní kurzy angličtiny.

school
Zdroj: VŠKK

Síla kreativity spojená s jistým profesním uplatněním, to je Prague School of Creative Communication. Tým zkušených profesionálů, businessmanů, umělců a akademiků se zahraniční zkušeností z prestižních univerzit je připraven dostat z mladých tvůrčích lidí to nejlepší. Získej titul Bc. v angličtině a uplatni se na mezinárodním poli v jakémkoliv oboru kreativního průmyslu. Více informací o studiu a škole najdeš na www.praguecom.com.

Domů
Sdílet
Diskuse