Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2022 16:00
Čas čtení 1:05
Richard Balog

Atrium s letní kuchyní jako jádro rodinného domu, který vyhrál i zahraniční ocenění

Atrium s letní kuchyní jako jádro rodinného domu, který vyhrál i zahraniční ocenění
Zdroj: se svolením Paťa Safka
KULTURA
Uložit Uložené

Architekti dům s názvem C2 navrhli pro rodinu, která ráda tráví volný čas v exteriéru během celého roku, výsledný vzhled tomu odpovídá do nejmenších detailů.

V portfoliu ateliéru ARCHITEKTI mikulaj & mikulajová jsme našli další zajímavý projekt, se kterým si architekti vyhráli do nejmenších detailů.

Dům s názvem C2 se nachází v klidné rezidenční zóně města, oblíbené rekreační oblasti v těsné blízkosti Váhu. Architekti dům navrhli pro rodinu, která ráda tráví volný čas v exteriéru po celý rok. Jednotlivé prostory se proto prolínají se zahradou a jádrem rodinného života je atrium s vnějším krbem a s letní kuchyní. Užitná plocha je 300 čtverečních metrů.

Doporučeno
Venkovský dům 21. století vypadá přesně takto, nachází se jen několik kilometrů od Bratislavy Venkovský dům 21. století vypadá přesně takto, nachází se jen několik kilometrů od Bratislavy 2. února 2022 15:30
Domů
Sdílet
Diskuse