Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. března 2022 9:30
Čas čtení 9:52
Lukáš Čelka

Tantrická masérka Klára: Muži se u nás vlivem něhy rozpláčou a ženy zjistí, že chtějí změnit svůj dosavadní intimní život

Tantrická masérka Klára: Muži se u nás vlivem něhy rozpláčou a ženy zjistí, že chtějí změnit svůj dosavadní intimní život
Zdroj: se svolením Kláry Kloudové
REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Česká masérka a sexkoučka s námi mluvila o své práci a zážitcích s klienty.

Klára Kloudová zasvětila svůj život tantrickým masážím a sex koučinku. Svou práci bere jako poslání, neboť na sezeních dokáže své klienty navigovat, pomáhat jim a dopřát jim jedinečné zážitky z poznávání své sexuality.

Masérka a sex koučka nám v rozhovoru prozradila, jaký je rozdíl mezi intimní masáží a masturbací, zda je při návštěvě jejich salonu nutný orgasmus, ale i to, kolik mužů si připlatí za masáž prostaty.

Na našem webu pravidelně přinášíme rozhovory s různými inspirativními lidmi a otevíráme témata, která jsou pro společnost tabu. Jednou z nich je určitě také sexualita. Přestože je součástí života každého z nás, jen málokdy se o ní mluví nahlas a přirozeně. Tvorbou kvalitních textů chceme docílit toho, aby se to změnilo. Pokud se ti naše články líbí, můžeš nás podpořit prostřednictvím klubu Refresher+.

Jak probíhá tantrická masáž ve tvém salonu? Můžeš mi popsat celý proces od booknutí po masáž?

V první řadě se už během objednávky ptáme klientů, jestli vědí, do čeho jdou, aby nenastalo nějaké nedorozumění a nezůstaly obě strany zklamané. Nedozvíme-li se to takhle dopředu, začíná každá masáž tzv. úvodním rozhovorem, kde si klient s masérkou či masérem objasní, jaká mají očekávání, a stanoví si hranice. Tantrická masáž je totiž o vzájemném respektu.

Často se nám stává, že se u nás chlapi i rozpláčou, protože ten dotek, který během masáže probíhá, jim může připomínat někoho velmi blízkého nebo jim naopak připomene, že se jich už dlouho takto nedotkla ani jejich partnerka.

Během úvodního rozhovoru probereme s klientem vše, co by ho mohlo zajímat, a než se pustíme do samotného masírování, už nemá žádné dotazy. Rozhovor zároveň poskytuje prostor i k seznámení se klienta s masérem, protože masáž je velmi intimní a určitě každého zajímá, kdo ho bude masírovat, a naopak. Je to oboustranné.

klara kloudova
Zdroj: se svolením Kláry Kloudové

Když máme úvod za sebou, jde klient v případě potřeby do sprchy a začíná samotná masáž. Její první část se odehrává ve stoje, když začnou první jemné doteky. Klient zavře oči a učíme ho hluboce dýchat, aby se soustředil jen na sebe a na přítomný okamžik. Zhruba po čtvrthodině se přesuneme na futon.

Zde se odehrává již víceméně klasická relaxační masáž za pomoci horkých ručníků, jemných hebkých předmětů a poté celotělová olejová masáž. Na jejím konci může, ale nemusí, přijít intimní masáž, neboli masáž penisu, prsou, ohanbí nebo vagíny.

Masíruješ nahá, nebo oblečená?

Klienti mají ze začátku masáže tzv. sarong — šátek, který jim zakrývá všechny intimní partie. Ten postupně sundáváme. Jsou ženy, které přijdou na masáž a chtějí si nechat kalhotky, neboť například přišly poprvé a nemají v nás dostatečnou důvěru nebo zrovna mají menstruaci. Je jedno, z jakého důvodu je chtějí mít na sobě, ale pokud na tom trvají, mohou si je nechat.

Na začátku masáže mají na sobě šátek všichni včetně masérky. Některé si ho během masáže sundají, jiné v něm pracují celou dobu. Mně osobně vadí, proto se i já svlékám a nechávám si jen spodní prádlo. Některé masérky ale masírují nahé, záleží zejména na tom, jak se cítí s tím klientem. Pokud se masérka s klientem bude cítit sama sebou, ne jako sexuální objekt, tak se svlékne.

Stalo se někdy, že klient od masáže očekával něco víc nebo na tebe něco zkoušel? Případně se zamiloval nebo byl drzý? Pokud ano, jak jsi to řešila?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 112359 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Čím by ses měl řídit při výběru tantrické masérky/maséra.
  • Jaký je rozdíl mezi klasickou masturbací a intimní masáží.
  • Jak často dosahují klienti při tantrické masáži orgasmu.
  • Jak probíhá masáž prostaty v tantrickém salonu.
  • Jaká sexuální traumata a proč se mohou projevit při tantrické masáži.
  • Na co by sis měl dát pozor, pokud bys chtěl vyzkoušet párovou tantrickou masáž.
Domů
Sdílet
Diskuse