Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2022 8:30
Čas čtení 3:51
Dominik Vetrák

5 nejtěžších a nejlepších soubojů s bossy v Elden Ringu. Možná jsi hru prošel, aniž bys je vůbec potkal

TECH ELDEN RING
Uložit Uložené

V Elden Ringu se skrývají velká tajemství. Spousta z nich před tebou skryje i souboje s bossy. Toto je 5 nejlepších z nich, které mohou hráči snadno minout.

Elden Ring je vynikající hra, které jsme v recenzi udělili hodnocení 9,5/10. Jednou z jejích nejsilnějších stránek jsou souboje s bossy. Bohužel, hra dokáže být až příliš mysteriózní. Pokud ji celou detailně neprozkoumáš a nepopovídáš si s jistou postavou v určitém čase, nebudeš moci dokončit nějakou příběhovou linii nebo se vůbec nedostaneš do rozlehlých bonusových oblastí.

Pokud bychom se neřídili návody na Google a Youtube, je jisté, že ani my bychom některá tajemství neodkryli a nepostavili bychom se ani některým zajímavým nepřátelům. V Elden Ringu se nacházejí desítky takzvaných soubojů s bosy. Jedná se o nepřátele různého druhu, kteří představují náročnou výzvu. Mají unikátní schopnosti a animace pohybů, které by ses měl naučit nazpaměť, aby ses jim dokázal vyhnout.

Elden Ring
Zdroj: Bandai Namco/From Software

Ve většině her čelíme všem bossům, protože je jejich vytvoření náročné a vývojáři nechtějí, aby jejich práci někteří hráči úplně obešli. V Elden Ringu se ale nacházejí desítky volitelných soubojů, které můžeš zcela ignorovat a hru bez problémů přesto dohrát. My jsme vybrali pět nejlepších volitelných soubojů s bossy, které by měl podstoupit každý hráč, nechce-li přijít o skvělé zážitky. 

Design některých nepřátel je opravdu povedený, takže ho určitě budeš chtít zažít poprvé na vlastní kůži. Nedívej se tak na jiná videa než na návody, jak se k bossům dostat.

Doporučeno
10 tipů, jak hrát Elden Ring a porazit těžké bossy (Návod) 10 tipů, jak hrát Elden Ring a porazit těžké bossy (Návod) 6. března 2022 10:30

1. Starscourge Radahn

Generál Radahn je mezi hráči oblíbený i proto, že doslova držel hvězdy na obloze, aby nespadly na zem a neublížily lidem a krajině. Naučil se také magii gravitace, aby mohl jezdit na svém oblíbeném koni. Radahn je totiž obrovský a koně by rozmačkal už jen svou nohou.

Souboj s ním probíhá přes několik fází. Nejprve po tobě z dálky střílí smrtelné šípy a ze země vystřeluje kopí. Následně kolem tebe cválá na koni a snaží se tě zničit svými devastujícími útoky. V další fázi vyletí do vzduchu a po pár vteřinách si to na tebe nasměruje jako žhavý meteorit.

Domů
Sdílet
Diskuse