Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2022 8:15
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Herečka Renée Zellweger tvrdí, že ji producenti kdysi nutili, aby si na place dala víno a svlékla se před kamerou

Herečka Renée Zellweger tvrdí, že ji producenti kdysi nutili, aby si na place dala víno a svlékla se před kamerou
Zdroj: Universal Pictures
NEWS
Uložit Uložené

Držitelka dvou Oscarů už v minulosti tvrdila, že erotické a sexuální scény často ubírají z děje a jsou pro diváky zbytečně rušivé.

Oscarová herečka Renée Zellwegerová si v rozhovoru pro Harpers Bazaar zavzpomínala na to, jak na ni filmoví producenti kdysi vyvíjeli nátlak před natáčením choulostivých scén.

Doporučeno
Ukrajinská herečka, která utekla do Prahy: Hrůza a šok. Chtěli jsme žít svobodně, ale místo toho přišla válka (Rozhovor) Ukrajinská herečka, která utekla do Prahy: Hrůza a šok. Chtěli jsme žít svobodně, ale místo toho přišla válka (Rozhovor) 26. března 2022 11:30

Hvězdu filmů jako Deník Bridget Jonesové, Chicago, Návrat do Cold Mountain či Judy v minulosti producenti, dle jejích slov, na filmovém place nutili k tomu, aby si dala víno a následně se před kamerou svlékla.

Právě to jí podle nich mělo pomoci uvolnit se a překonat strach či obavy z toho být před kamerou nahá. Herečka už v minulosti říkala, že erotické a sexuální scény často ubírají z děje a jsou pro diváky zbytečně rušivé.

Renée Zellweger Jerry Maguire
Zdroj: TriStar Pictures

Během natáčení dnes již kultovní komedie Jerry Maguire dokonce z důvodu, že odmítla být v jedné scéně „nahoře bez“, museli zastavit proces výroby. Ani její herecký partner Tom Cruise či režisér Cameron Crowe ji nedokázali přesvědčit, aby se svlékla během milostné scény v ložnici.

Renée Zellweger momentálně září v osmidílné minisérii The Thing About Pam natočené podle skutečných událostí, kterou vysílá National Broadcasting Company (NBC). Hraje v ní usvědčenou vražedkyni Pam Hupp.


Domů
Sdílet
Diskuse