Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2022 8:29
Čas čtení 0:40
Ivan Koribanič

Manželka Willa Smithe si myslí, že její muž to s fackou Chrisi Rockovi během předávání Oscarů přehnal

Manželka Willa Smithe si myslí, že její muž to s fackou Chrisi Rockovi během předávání Oscarů přehnal
Zdroj: TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Podle ní byla manželova reakce přehnaná. Na manžela se prý nezlobí, ale přála by si, aby k incidentu nikdy nedošlo.

Manželka Willa Smithe Jada Pinkett Smith komentovala facku, kterou její manžel uštědřil Chrisi Rockovi během předávání Oscarů, píše American Post.

Podle ní byla manželova reakce přehnaná. Prý se na něj nezlobí, ale přála by si, aby k incidentu nikdy nedošlo. Jada neměla během momentu, kdy si z ní Chris Rock utahoval, pocit, že by ji bylo třeba bránit.


„Byl to právě Smith, kdo zareagoval přehnaně. A to vědí oba. Jada není z těch žen, které potřebují ochranu. Je to silná žena a ve svých ‚bitvách' dokáže bojovat i sama,“ uvedl jejich blízký zdroj.

Doporučeno
RECENZE: The Bubble RECENZE: The Bubble 4. dubna 2022 17:30
will smith | chris rock | facka
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard

Will Smith se po facce dočkal ostré kritiky i ze strany Akademie filmových umění a věd. Na základě toho se rozhodl omluvit a zároveň oznámil svou rezignaci z členství. Zároveň přiznal, že jeho činy byly neomluvitelné.

„Rád bych se veřejně omluvil, byl jsem mimo a udělal jsem chybu. Stydím se za své činy. Ve světě lásky a laskavosti není místo pro násilí,“ řekl Smith. Zároveň se rozhodl podstoupit terapii, aby dokázal lépe ovládat své problémy s hněvem.

Domů
Sdílet
Diskuse