Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2022 11:30
Čas čtení 0:51
Richard Balog

Prohlédni si ideální dvoupokojový byt s vysokými stropy v Bratislavě

Prohlédni si ideální dvoupokojový byt s vysokými stropy v Bratislavě
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Interiér bytu s výhledem na Michalskou věž oživili architekti z ateliéru GutGut. Výsledek osloví i náročné milovníky designu.

Z portfolia realitní kanceláře Svoboda & Williams vybíráme bydlení, které osloví zejména mladé lidi bez dětí. Konkrétně jde o moderní dvoupokojový byt s vysokými stropy v tichém dvoře na Michalské ulici v Bratislavě. 

Byt se nachází v původně měšťanském domě Segnerova kúria z roku 1902 a je národní kulturní památkou. Interiér s výhledem na Michalskou věž oživili architekti z ateliéru GutGut a výsledek zaujme i náročné milovníky designu.

Doporučeno
Čeští architekti navrhli bydlení ve skandinávském stylu, kterému dominují sofistikovaná řešení a dřevo Čeští architekti navrhli bydlení ve skandinávském stylu, kterému dominují sofistikovaná řešení a dřevo 14. dubna 2022 11:30

Dispozici bytu tvoří prostorná obývací místnost spojená s kuchyní, respektive s jídelnou a se vstupem na soukromou pavlač, která má 14 čtverečních metrů. V ložnici nechybí walk-in šatník ani koupelna se sprchovým koutem a s toaletou. 

Standard tvoří vysoké stropy, nové dřevěné parkety, repasovaná dřevěná okna i dveře, venkovní elektrické rolety, smart osvětlení a smart domácnost, které lze ovládat na dálku včetně podlahového topení v koupelně či klimatizace. 

Zařízení bytu je plné truhlářských prvků vyrobených na míru – šatník na chodbě nebo kuchyňská linka. Jednoduchý, ale funkční design nepodléhá času a osloví moderní lidi. Ideální bydlení pro milovníky aktivního městského života v historickém centru. 

Interiér bytu má 68 čtverečních metrů. K dispozici je také zmiňovaná pavlač ve vnitrobloku a sklep. Cena je 298 000 eur (zhruba 7,2 milionu korun) a měsíční náklady jsou přibližně 150 eur (zhruba 3 700 korun). 

Obsah článku vznikl ve spolupráci se společností Svoboda & Williams.

BratislavaBratislavaBratislavaBratislava
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse