Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2022 15:30
Čas čtení 2:26
Richard Balog

Leoš Mareš s manželkou Monikou i Michaela Kocianová. Sleduj, v jakých outfitech přivítaly jaro známé tváře

Leoš Mareš s manželkou Monikou i Michaela Kocianová. Sleduj, v jakých outfitech přivítaly jaro známé tváře
Zdroj: Instagram/@leosmares, @monikamaresova
MÓDA
Uložit Uložené

V šatnících českých a slovenských hvězd jsou modely z dílen módních domů i kousky zpod rukou domácích návrhářů. Najdeš v nich inspiraci?

Výběr nejzajímavějších outfitů v podání domácích známých tváří je zpět. Po více než měsíci jsme vybrali svěží jarní i dovolenkové kombinace od Moniky Bagárové, Michaely Kocianové, Leoše Mareše nebo Separa.

Péřové bundy či dlouhé vlněné kabáty jsou odloženy v šatnících a outfitům dominují lehčí vrstvy, na které jsme se těšili dlouhé týdny, jako například svrchní košile, cardigany a lněné topy.

Doporučeno
Letecké bundy, volné kalhoty i výrazné grafické potisky. Aktualizuj svůj šatník na jaro Letecké bundy, volné kalhoty i výrazné grafické potisky. Aktualizuj svůj šatník na jaro 23. dubna 2022 10:30

Monika Bagárová vyrazila na předávání cen Krištáľové krídlo v šatech od české značky Poner, v kožené bundě Off-White™ a jako doplněk zvolila kabelku z dílen módního domu Saint Laurent. Elegantní, svůdná a zároveň drzá kombinace za plný počet bodů.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Modelka Karolína Kurková se vydala na Vanity Fair Oscar Party v perforovaných šatech od návrhářky Gabriely Hearst, pod kterými měla oblečené spodní prádlo Skims. Outfit doplnila o výrazné zlaté šperky By Paula Mendoza a elegantní boty Christian Louboutin. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Čerstvá máma na plný úvazek Monika Marešová si vychutnávala atmosféru pražských ulic v jednoduchém outfitu, kterému dominovala černočervená vrchní košile od značky IRO. Inkognito kombinaci dotvořila slunečními brýlemi z dílen Ray-Ban a kšiltovkou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Módní estetika Barbory ​​Franekové je nám velmi blízká a nově jsme podlehli outfitu v zemitých tónech, který poskládala z modelů od značek Ivy & Oak (kabát), Arket (tričko), JJXX (kalhoty), NA-KD (boty) a Dolce & Gabbana (sluneční brýle).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Karolína Chomisteková vypadá dobře ve všem, co si na sebe oblékne, a tentokrát nás o tom přesvědčila v modelech z nové kolekce od H&M. Odvážnou košili v tmavě růžové barvě s vyříznutými otvory doplnila o šedé džíny a vypadala skvěle. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Odvaha a sexappeal nechybí ani Michaele Kocianové. Modelka si nás získala díky kombinaci úpletové sady šortek s vrchním dílem ve světlých tónech, kterou doplnila o koženou košili vlastní značky Farah x Michaela K. a extravagantní obuv Chanel.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kocianova Michaela (@michaelakocianova)

Leoš Mareš se obléká adekvátně svému věku a zbytečně nevymýšlí. Ve spolupráci s online obchodem Zalando vytvořil sérii dobře vypadajících outfitů, inspirací jimi rozhodně neuděláš krok vedle. Od džín a vrchních košil přes tenisky a roláky až po pletené vesty a vzorované cardigany. Výběr záleží jen na tobě. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Nik Tendo má zcela odlišný styl, který osloví spíše mladší generaci fanoušků rapu. Jeden z koncertů absolvoval jen v džínách a čepici od značky C. P. Company.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

Do stejné skupiny patří také Yzomandias a Nobodylisten. Oba interpreti milují módu a pouliční kulturu, což se odráželo na jejich posledních outfitech s puncem mladické drzosti a punku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milion Plus (@milionplus)

Slovenskou hudební scénu zastupuje Adam Pavlovčin. Vítěz posledního ročníku Superstar se během Pražského týdne módy představil v kouscích se třemi proužky Adidas Originals.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adam Pavlovčin (@adampavlovcin)

Separ se ve videoklipu na skladbu Hodváb s kolegou P.A.T. představil v sadě s obrovskými logy značky Dsquared2 a teniskách Louis Vuitton.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Závěr dnešního výběru si pro sebe získali Majk Spirit s manželkou Marií Dušička, kteří si užívali společné chvíle v Thajsku jen v lehkých lněných kouscích.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit)

Doporučeno
Poznej festivalové módní trendy z prvního víkendu Coachelly Poznej festivalové módní trendy z prvního víkendu Coachelly 18. dubna 2022 15:30
Domů
Sdílet
Diskuse