Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2022 15:30
Čas čtení 2:45
Richard Balog

Poznej festivalové módní trendy z prvního víkendu Coachelly

Poznej festivalové módní trendy z prvního víkendu Coachelly
Zdroj: Instagram/@alessandraambrosio
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Inspiruj se průhledným outfitem Vanessy Hudgens nebo bohémskými kombinacemi v podání modelek. Hlavní festivalová sezóna začíná už za několik týdnů.

Coachella — hudební festival s nejvyšší koncentrací známých tváří, který určuje módní trendy pro celou sezónu. 

Zatímco na hlavním pódiu předvedli vystoupení interpreti jako Harry Styles, Billie Eilish, Lil Baby, Disclosure, Flume, Giveon či Swedish House Mafia, ve sluncem zalité krajině se odehrála přehlídka festivalových trendů pro letošní letní sezónu.

Po dvouleté přestávce v důsledku koronaviru se v Kalifornii setkaly tisíce nadšenců současné popkultury včetně modelek, raperů, influencerek a podobně. Zastoupení měly také módní domy v čele se značkami Louis Vuitton, Gucci, Valentino nebo Christian Dior. 

Podle outfitů z prvního víkendu jsou v kurzu průhledné šaty, neonové barvy, třpytky i kousky jako vystřižené ze 70. let. Inspiruj se vyzývavou kombinací Vanessy Hudgens nebo bohémskou módou v podání modelky Alessandry Ambrosio.

Doporučeno
Steve Harvey: 65letý moderátor a komik, který se obléká lépe než většina mladých lidí Steve Harvey: 65letý moderátor a komik, který se obléká lépe než většina mladých lidí 17. dubna 2022 13:30

Modelka Alessandra Ambrosio vsadila na bohémskou módu v podobě bílého krajkového overalu, který doplnila o barevnou kabelku s třásněmi. Pozitivně hodnotíme i bezrámové sluneční brýle s bonbonovými skly. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra Ambrosio vypadala skvěle i v neděli, kdy zkombinovala široké džíny s krátkým topem a se vzorovanou džínovou bundou. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Módní influencerka Leonie Hanne si vychutnala atmosféru Coachelly a Kalifornie v několika stylových outfitech, z nichž nás zaujala tato kombinace jako vystřižená ze 70. let. Vzorované zvonové kalhoty, boty na vysokých podpatcích a krátký top spolu vypadaly skvěle.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Základní bílé tílko, volné kalhoty a bílé tenisky. Přesně tolik potřeboval Patrick Ta pro trendový outfit. Celebritnímu vizážistovi dělala společnost Dixie D'Amelio v tmavě modré džínové kombinaci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Vanessa Hudgens vypadá skvěle ve všem, co si na sebe oblékne, a výjimkou nebyl ani outfit, ve kterém se ukázala na Coachelle. Tmavovláska poutala pozornost fotografů v jednodílných plavkách, na kterých měla jen průhledné síťované šaty. Výslednou kombinaci doplnila o masivní obuv a slaměný klobouk.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Paris Hilton nezůstala nic dlužná své kontroverzní image a ze šatníku vytáhla průhledné neonové šaty s koženými popruhy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Při pohledu na Nicole Scherzinger jsme ztratili slova. Bývalá členka Pussycat Dolls se předvedla ve vzorovaném outfitu, který doplnila o kabelku značky Jacquemus.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Na vyzývavý outfit vsadila i zpěvačka Doja Cat. Jedna z hlavních tváří festivalu Coachella ukázala štíhlou postavu v modelech od švýcarsko–německé značky Ottolinger.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Raper Big Sean s partnerkou Jhené Aiko vypadali skvěle na hlavním pódiu i v zákulisí festivalu. Zpěvačka se ukázala v černých šatech s nadrozměrnou koženou bundou a připomněla nám období 80. let, kdy hudebním žebříčkům dominovala rocková hudba.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BIGSEAN (@bigsean)

Chlöe Bailey si vychutnávala horké počasí v Palm Springs zahalená jen v úsporných plavkách, na kterých měla síťkované šaty.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chlöe (@chloebailey)

Módní influencerka Veronica Ferraro si vychutnávala druhý den festivalu Coachella v outfitu značky Dior, kterému dominovaly boxerské šortky a župan. Festivalová kombinace pro odvážné ženy, kterou neuvidíš na každém kroku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VERONICA (@veronicaferraro)

Proužkované roztrhané kalhoty, krátký vrchní díl a džínová bunda. Caroline Daur si zbytečně nevymýšlela a výsledný outfit je zajímavý.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

 
Nezapomněli jsme ani na festivalovou módní inspiraci pro muže. Nigel Sylvester vytáhl kombinaci šortek s tričkem a vestou, kterou doplnil o tenisky Air Jordan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nigelsylvester (@nigelsylvester)

Volné úpletové kalhoty, vrchní díl plavek, klobouk a tenisky Converse. Kombinace jako stvořená na festival v horkém Palm Springs v podání twitchové streamerky Sydeon.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sydney (@sydeon)

Závěr prvního výběru outfitů z Coachelly si pro sebe získal Harry Styles v outfitu od módního domu Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Domů
Sdílet
Diskuse