Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2022 22:04
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Strážci galaxie budou mít ve třetí části nové kostýmy. Tajné fotky z natáčení odhalily i nové postavy

Strážci galaxie budou mít ve třetí části nové kostýmy. Tajné fotky z natáčení odhalily i nové postavy
Zdroj: Marvel Comics/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY FILM MARVEL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Film bude mít premiéru příští rok.

Režisér James Gunn aktuálně natáčí hollywoodský blockbuster Guardians of the Galaxy 3, tedy Strážci galaxie 3. Jedná se o komiksovou marvelovku, která se do kin dostane 4. května 2023, přičemž ještě předtím, konkrétně v období Vánoc 2022, uvidíme vánoční speciál s některými postavami z týmu.

Doporučeno
RECENZE: 4. série Ozarku RECENZE: 4. série Ozarku 2. května 2022 13:30

O ději tohoto speciálu ani filmu samotného žádné informace nemáme. Magazín Just Jared se však dostal k fotkám z natáčení třetího filmu, díky kterým víme alespoň to, že Strážci galaxie budou mít nové kostýmy. Ty jsou stejné, jaké mají tyto postavy v komiksech.

Ve třetí části si zahrají všichni herci, kteří přežili události posledních filmů. Jako nováčci se k nim připojí Will Poulter a Chukwudi Iwuji. Poulter ztvární silnou komiksovou postavu Adama Warlocka. Strážce galaxie ještě před vánočním speciálem a třetím dílem v jejich sérii filmů uvidíme ve snímku Thor: Love and Thunder v červenci letošního roku. 

Domů
Sdílet
Diskuse