Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2022 13:22
Čas čtení 0:26
Dominik Vetrák

5. série seriálu Cobra Kai dorazí na Netflix v září. V prvním traileru se teenageři opět perou mezi sebou

5. série seriálu Cobra Kai dorazí na Netflix v září. V prvním traileru se teenageři opět perou mezi sebou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Vyšel nový trailer na očekávanou pátou sérii seriálu Cobra Kai.

Netflix vydal první záběry z 5. série seriálu Cobra Kai, který má na streamovací platformě úspěch s každou sérií. Děj seriálu pokračuje v událostech filmů Karate Kid. Sledujeme v něm dospělé postavy Johnnyho Lawrence a Daniela LaRusse, kteří trénují novou generaci karate bojovníků.

Doporučeno
Film Spider-Man slaví 20 let od premiéry. Tyto zajímavosti o něm (pravděpodobně) nevíš Film Spider-Man slaví 20 let od premiéry. Tyto zajímavosti o něm (pravděpodobně) nevíš 4. května 2022 16:30

Brzy musí překonat svou rivalitu, aby společnými silami porazili staronového nepřítele. V páté sérii budeme sledovat osudy hlavních hrdinů, kteří už myslí i na jiné věci než jen karate.

Miguel například pátrá po svém biologickém otci, zatímco Robby se snaží dostat svůj život na správnou kolej a najít si cestu ke svému otci (je jím Johnny Lawrence). Pátá série Cobra Kai se na Netflix dostane 9. září.

Domů
Sdílet
Diskuse