Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
12. května 2022 10:00
Čas čtení 3:03
Richard Balog

Vybrali jsme nejzajímavější páry tenisek, které nerozpláčí tvoji peněženku

Vybrali jsme nejzajímavější páry tenisek, které nerozpláčí tvoji peněženku
Zdroj: Virus 41
MÓDA
Uložit Uložené

Omezený finanční rozpočet není překážkou při koupi stylových tenisek. Přesvědč se o tom díky nabídce online obchodu Footshop.

Tenisky jsou pro nás celoživotní láskou a díky spolupráci s online obchodem Footshop máme k dispozici informace o nejnovějších modelech a jejich provedeních, které stojí za pozornost. 

Dnes se podíváme na nejzajímavější páry s cenou kolem 2 500 korun, které jsou důkazem toho, že kvalitní tenisky najdeš i za relativně nízký finanční obnos. Těšit se můžeš na nadčasovou klasiku od značky Reebok, plátěnky Converse pro různá využití či denimový model s hrubou podrážkou z dílen Vans, díky kterému získáš několik centimetrů navíc.

Kompletní nabídka tenisek v online obchodě Footshop
Doporučeno
Teniskové novinky od značek adidas, Puma či Vans, které dodají šťávu tvým outfitům Teniskové novinky od značek adidas, Puma či Vans, které dodají šťávu tvým outfitům 30. dubna 2022 10:30

Reebok Classic Legacy  1 999 Kč

Hledáš tenisky ve vintage prostoru, které nevypadají staře, ale naopak svěže a nadčasově? Odpovědí jsou Reebok Classic Legacy — model inspirovaný běžeckou siluetou ze 70. let, který sofistikovaným způsobem spojuje odkaz historie značky a inovace budoucnosti. Nylon, semiš a speciální pěnu doplňují reflexní 3M prvky ve spolupráci s šedo-bílou barevnou kombinací. Univerzální obuv pro muže i ženy, které omrzeli limitované modely plné vzorů nebo zbytečných nápisů.

Reebok Classic Legacy
Zdroj: Footshop

 Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  2 159 Kč

Značka Vans má silnou fanouškovskou základnu a při pohledu na jednotlivé modely v nabídce online obchodu Footshop nás to nepřekvapuje. Silueta Authentic 44 je dílem Paula Van Dorena a v dnešním výběru má dvojnásobné zastoupení. 

Prvním provedením je světlá látková varianta s grafickým motivem měsíce od paty až po špičku. Z našeho pohledu jde o ideální tenisky pro letní období, které začne za několik týdnů. K dispozici je žlutá i červená verze se stejnou cenou.

Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

 Vans Vault Authentic LX x Krink  2 259 Kč

Druhé provedení siluety Authentic je zcela odlišné, ale věříme, že si najde svoji cílovou skupinu. Tenisky vznikly ve spolupráci s ikonickým newyorským obchodem Krink, ve kterém se prodávají produkty určené pro tvorbu graffiti a podobně. Výsledkem jsou monochromatické látkové tenisky ve stříbrné barvě, které jsou originální, ale snadno je zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku.

Vans Authentic
Zdroj: Footshop

 Adidas Originals Forum 84 Low  2 499 Kč

Vedení značky Adidas Originals obnovuje řadu populárních siluet z minulého století, mezi nimiž nechybí model Forum 84. Tenisky vyšly poprvé v roce 1984 a v upravené verzi o šest let později. Svou krásou si získají teniskové gurmány i v současnosti.

Díky popruhu přes jazyk mohou tenisky působit žensky, ale jedná se o unisex model, který v nabídce online obchodu Footshop najdeš v množství barevných provedení. My jsme vybrali bílo-červenou koženou variantu s látkovými i semišovými panely.

Adidas Originals Forum 84
Zdroj: Footshop

 Converse Chuck Taylor All-Star Lift  2 399 Kč

Tenisky, jejichž vzhled zůstal téměř nezměněn od jejich uvedení na trh a stále se těší popularitě nejen mezi mladými lidmi. Návrhářský tým Converse v tomto případě nahradil klasickou podrážku za hrubší a šlo o správný krok. Stejně dobře vypadá také svrchní látková část, které dominuje vyšívaný motiv ve světle růžové barvě. Neokoukaná ikona za férovou cenu.

Converse Chuck Taylor
Zdroj: Footshop

 Converse Chuck Taylor All-Star High Lift  2 499 Kč

Součástí balíku byla i vysoká varianta tenisek v barevném provedení Mantra Orange, která je jako stvořená pro jaro a léto. Vyšívaný motiv je stejný, akorát větší, a my nemáme co vytknout, jelikož je propracován do nejmenších detailů. Cena je 2 499 Kč a při dobrém zacházení ti model Chuck Taylor All-Star High Lift bude dělat radost několik sezón.

Converse Chuck Taylor
Zdroj: Footshop

 Converse Chuck 70 (Paint Splatter) 2 499 Kč

Trojici modelů z dílen značky Converse uzavírá legendární silueta Chuck 70, kterou zná úplně každý. Retro tenisky jsou stále stejně atraktivní a sluší jim i kontrastní stříkance v bílé, respektive šedé a černé.

Converse Chuck 70
Zdroj: Footshop

 Vans Old Skool Stackform (Woven)  2 699 Kč

Pokud hledáš výjimečné tenisky, které neuvidíš na každém a nestojí více než několik tisíc, řešením jsou tyto denimové krásky s hrubou podrážkou od značky Vans. Návrháři nahradili ikonickou černobílou šachovnici za patchwork v modré látce a výsledkem je nejzajímavější pár v dnešním výběru. Vans Old Skool Stackform jsou k dispozici v ženských velikostech od 36 až po 40.

Vans Old Skool
Zdroj: Footshop

 Adidas Originals Ozelia  2 899 Kč

Návrhářský tým společnosti Adidas se v tomto případě chytře inspiroval modely zpod rukou Kanyeho Westa a návrháře Yohjiho Yamamota, který tvoří pod hlavičkou divize Y-3, a nám to vůbec nevadí. Spíše naopak oceňujeme, že vedení německé značky přiblížilo stylové tenisky širšímu publiku za férovou cenu. 

Model Ozelia sice působí hypermoderně až futuristicky, ale zároveň jej snadno sladíš i s denimem nebo sukní. Vrchní část je vybavena kombinací syntetických materiálů a kůže, díky čemuž tenisky dokonale ochrání tvoje chodidla i během letních rozmarů počasí.  

Adidas Originals Ozelia
Zdroj: Footshop

 Adidas Originals Astir W  2 899 Kč

Závěr výběru patří teniskám Adidas Originals Astir, jejichž retro sportovní vzhled si zamiluješ na první pohled. Z několika barevných provedení jsme vybrali sněhobílou variantu s látkovo-koženým svrškem, která je dostupná v mužských i ženských velikostech za částku 2 899 Kč.  

Adidas Originals Astir
Zdroj: Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse