Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2022 7:15
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Herečku Amber Heard téměř vymazali z Aquamana 2. Tvrdí, že kvůli soudním tahanicím s Johnnym Deppem musela bojovat o svou kariéru

Herečku Amber Heard téměř vymazali z Aquamana 2. Tvrdí, že kvůli soudním tahanicím s Johnnym Deppem musela bojovat o svou kariéru
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD JOHNNY DEPP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Amber Heard tvrdí, že kvůli sporům s Johnnym Deppem téměř přišla o svoji kariéru.

Amber Heard u soudu s Johnnym Deppem vypověděla, že kvůli svému bývalému manželovi přišla o herecké nabídky a musela bojovat o to, aby její kariéra přežila. Tvrdila také, že hollywoodské studio Warner Bros. její roli v komiksovém filmu Aquaman 2 výrazně osekalo, takže je v něm mnohem méně, než se původně plánovalo.

Amber Heard | Johnny Depp
Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool/Evelyn Hockstein

Na internetu se šíří spekulace, že Heard je ve druhé části, která má vyjít v roce 2023, pouhých 10 minut. Heard u soudu řekla, že má velké problémy najít si práci a naposledy účinkovala jen v malém nezávislém filmu, za který vydělala 65 tisíc dolarů. Za Aquamana 1 přitom obdržela 1 milion dolarů.

Producent snímku Aquaman 2 v loňském roce řekl, že se nebudou řídit nátlakem fanoušků a Amber Heard tedy nevyhodí. Jak se však ukazuje, v zákulisí tvorby tomu bylo jinak, jelikož Amber byla blízko tomu, aby ji vyhodili. Petice za odstranění Amber Heard z komiksového filmu Aquaman 2, kde hraje postavu jménem Mera, už má více než 4 miliony podpisů.

Mohlo by tě zajímat:
10 skvělých her na mobil - Některé jsou zdarma, některé za pár korun, ale každá z nich nabízí zábavu na dlouhé hodiny. 
Nejlepší romantické filmy na Netflixu
10 nejlepších filmů Toma Cruise
Domů
Sdílet
Diskuse