Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti adidas Running.
29. června 2022 14:00
Čas čtení 0:56
Sponzorovaný obsah

Dokážeš dřep na jedné noze? Nechali jsme lidi v Praze předvést jejich sportovní nadání (Anketa)

VIDEO ADIDAS RUNNING BĚH PRAHA
Uložit Uložené

V nové anketě jsme naše respondenty trochu rozhýbali.

Opět jsme vyrazili s moderátory do ulic, a protože se nám rýsuje počasí, které vybízí k venkovním sportům, rozhodli jsme se trochu rozhýbat i naše respondenty. Vymysleli jsme pro ně hned několik výzev, se kterými se museli poprat. Zkusili si dřep na jedné noze, rychlý běh i jógové pozice. Soupeřem jim byla Eliška z adidas Runners Prague, za jejichž spolupráce jsme tuto anketu vytvořili.

Adidas Runners Prague je komunita, která pravidelně pořádá výběhy, silové tréninky, hodiny jógy a další pohybové aktivity. Na trénink stačí přijít v „good mood“, nic jiného po tobě nikdo chtít nebude. Jede se na vlně fun & pohody, může prostě přijít každý, kdo si chce i s kámošema užít trochu zábavy, protáhnout tělo a nic neřešit. Stačí si stáhnout appku adidas Running a najít tam v sekci „Komunity“ adidas Runners Prague. Přidej se k této partě, protože příště může náš tým potkat v ulicích tebe, tak ať nám předvedeš pořádný výkon.

Stáhnout adidas RUnning
adidas running, běh
Zdroj: adidas Running

Teď je tvým úkolem rozhodnout, kdo z respondentů ve videu se výzvy zhostil nejlépe, a napsat nám to do komentářů pod video. Vítěz totiž dostane super tenisky na běhání adidas Solar Glide 5, ve kterých se bude cvičit jedna báseň.

Pokud se ti anketa líbila, nezapomeň nám dát like a odebírat náš YouTube kanál. Užij si video a hned potom vyraz někam rozhýbat tělo. Můžeš si rovnou zkusit splnit výzvy z ankety a dát nám vědět, jak ti to šlo.

Domů
Sdílet
Diskuse