Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2022 12:30
Čas čtení 4:44
Jana Chovancová

10 věcí, které o Španělsku (možná) nevíš: legální nahota, rajčatový festival nebo myšák místo zoubkové víly

10 věcí, které o Španělsku (možná) nevíš: legální nahota, rajčatový festival nebo myšák místo zoubkové víly
Zdroj: Unsplash/Tomáš Nožina
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ ŠPANĚLSKO
Uložit Uložené

Oblíbená dovolenková destinace láká turisty z celého světa. Španělsko je známé svými ostrovy, fotbalovými kluby či přirozeným temperamentem místních. Jaké bizarnosti ale ještě ukrývá?

Španělsko, oblíbená letní dovolenková destinace či země flamenca a siesty, láká turisty z celého světa. Je známé svými ostrovy se slunečnými plážemi, skvělými fotbalovými kluby či přirozeným temperamentem místních. Většina z nás už Španělsko zná, ať už z hodin geografie ve škole, nebo přímo z osobní návštěvy. Tato země mnohé okouzlila kulturními památkami, krásnými městy a zábavou, které tam dokážou turisté zažít nemálo. 

V Refresheru ti každý den přinášíme zajímavé články z domova i ze světa. Pokud se ti naše tvorba líbí a chceš podpořit redakční tým, staň se členem klubu Refresher+.

Stát, ve kterém se mluví jedním z nejrychlejších jazyků světa, ale ukrývá i bizarnosti, o kterých ví málokdo. O záhadách, prvenstvích a zajímavostech o Španělském království se dozvíš v tomto článku. 

Na veřejnosti byla nahota povolena a dodnes existuje mnoho míst, kde se můžeš legálně obnažit

Domů
Sdílet
Diskuse