Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2022 15:30
Čas čtení 2:36
Richard Balog

Výběr outfitů z českých a slovenských ulic nikdy nebyl svěžejší. Objev kombinace plné barev, vzorů i volných střihů

Výběr outfitů z českých a slovenských ulic nikdy nebyl svěžejší. Objev kombinace plné barev, vzorů i volných střihů
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka, @alexsedlackova
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Pokud hledáš módní inspiraci na nejbližší týdny, pak jsi na správném místě. Ženy z našich končin mají nejnovější trendy v malíčku.

Nejnovější módní trendy mají Češky i Slovenky nastudované do detailů a výsledkem jsou kombinace, kterými se můžeš inspirovat.

Tentokrát se můžeš těšit na 10 outfitů plných barev, vzorů i volných střihů, které jsou jako stvořené pro následující období. Na konci článku najdeš anketu, ve které můžeš vybrat nejzajímavější outfit z českých a slovenských ulic za minulý měsíc.

Doporučeno
Siluety tenisek, které budou navždy v kurzu. Máš je ve sbírce? Siluety tenisek, které budou navždy v kurzu. Máš je ve sbírce? 27. května 2022 13:30

Andy  @andicsinger

tričko, kalhoty & klobouk: Sézane, kabelka: Loewe

Andy je Slovenka, která se stala známou v Austrálii a dnes žije v Puglii, odkud nás zásobuje spoustou skvělých outfitů. Andy nás tentokrát oslovila kombinací elegantních kalhot se zvonovým střihem s jednoduchým bílým tričkem a kloboukem. Přímořský look doplnila o slaměnou kabelku z dílen módního domu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Alexandra  @alexsedlackova

košile: Weekday, kalhoty: Bershka, boty: Birkenstock, kabelka: Fire & Glory

Pokud patříš mezi naše pravidelné čtenáře, určitě víš, že Alexandru považujeme za jednu z nejlepších módních blogerek z Česka a o svém vkusu nás přesvědčila i během měsíce května. Kombinace pastelové košile s krátkým střihem, volnými kalhotami a populárními pantofly Birkenstock je skvělá.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Natália  @natykerny 

boty: Birkenstock, klobouk: MCM

Natálie ti ukáže, jak snadno vytvoříš dokonalý jarně letní outfit. V hlavní roli jsou volné kalhoty se zvonovým střihem a krátké tílko v černé barvě. Zbytek outfitu patří koženému klobouku s monogramem značky MCM, který dodal kombinaci punc luxusu, a pohodlným pantoflům z dílen Birkenstock.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Karolína  @karolinawer

bunda: Ivana Mentlová, boty: Nike, kabelka: Bottega Veneta

Široké džíny jsou opět v kurzu. Minimálně v případě, že je sladíš stejně dobře jako Karolína. Najdeš inspiraci v kombinaci s krátkým tričkem, nadrozměrnou koženou bundou a teniskami Nike Dunk Low v bílém provedení? Luxusní kabelka není nutností.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A R O L I N A (@karolinawer)

Vanda  @vandajanda

košile & kalhoty: Mango 

Kanadský smoking v růžovém provedení? Žádný problém. Vanda má výrazný módní vkus, což potvrdila i tímto netradičním outfitem. Inspiruješ se touto extravagantní kombinací?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VANDA JANDA (@vandajanda)

Viktória  @viki.ortner

sako, košile, šortky & kabelka: Reserved

Viktorie vypadá fantasticky ve všem, co si na sebe oblékne, a výjimkou nebyl ani sofistikovaný outfit ze lněných modelů, které jsou jako stvořené pro jarní, respektive letní období plné slunce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VIKTORIA ORTNER (@viki.ortner)

Jana  @janatini

boty: Alexander McQueen, kabelka: Marc Jacobs

Jana je stálice mezi českými módními blogerkami, respektive influencerkami, která má jedinečný a neokoukaný vkus. Tentokrát vsadila na kombinaci pohodlných kalhot s vyšívaným vzorem v armádní zelené barvě s košilí s odhalenými zády. Pozitivně hodnotíme také výběr obuvi. Dlouho jsme neviděli outfit, ve kterém tenisky na platformě od Alexandra McQueena vypadají zajímavě.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jana Tomas (@janatini)

Tereza  @terihodanova

šaty: Nanushka, boty: GH Bass & Co. 

Tereze dáváme plný počet bodů za tento rebelský outfit, kterému dominují krátké šaty s dlouhými rukávy značky Nanushka. Kvalitní kožená bunda je vždy správná volba a platí to i v tomto případě.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tereza Hodanova (@terihodanova)

Barbora  @barborafranekova

svetr: Toteme, kalhoty: Zara, sluneční brýle: Bottega Veneta

Pokud bychom si měli vybrat jen jednu Slovenku, kterou můžeme sledovat na Instagramu a obdivovat její vkus, volba by byla jednoduchá. Barbora tentokrát zabodovala díky minimalistickému černému outfitu, který doplnila o kontrastní sluneční brýle se sportovním tvarem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Maria  @maria.dusicka

kabelka: Hèrmes, tenisky: New Balance

Pokud se ti nelíbilo, jak zkombinovala široké džíny Karolína, inspiraci, věříme, najdeš v tomto trendovém outfitu, ve kterém se představila Maria. Na první pohled zvláštní souhra elegantního saka, volných kalhot a retro běžeckých tenisek vypadá v konečném výsledku víc než dobře.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Anketa:
Čí outfit tě zaujal nejvíc?
Andy
Alexandra
Natália
Karolína
Vanda
Viktória
Jana
Tereza
Barbora
Maria
Andy
0 %
Alexandra
11 %
Natália
11 %
Karolína
0 %
Vanda
11 %
Viktória
0 %
Jana
22 %
Tereza
22 %
Barbora
0 %
Maria
22 %
Doporučeno
Móda z metra: Mladí Pražané sází na originalitu a oblečení si mnohdy sami šijí. Co podle nich poletí toto jaro? Móda z metra: Mladí Pražané sází na originalitu a oblečení si mnohdy sami šijí. Co podle nich poletí toto jaro? 11. května 2022 12:30
Domů
Sdílet
Diskuse