Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. května 2022 17:33
Čas čtení 0:53
Ilona Hobzová

Do Česka přijede Sting, v říjnu vystoupí v pražské O2 areně

Do Česka přijede Sting, v říjnu vystoupí v pražské O2 areně
Zdroj: TASR/AP
HUDBA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Koncert je naplánován na 28. října, vstupenky můžeš koupit od 3. června.

Populární britský zpěvák a skladatel Sting vystoupí 28. října 2022 v pražské O2 areně. Hlavní město navštíví s koncertem My Songs, jako speciální host vystoupí zpěvákův syn, písničkář Joe Summer. O události informovala pořadatelská společnost Live Nation. Předprodej bude zahájen 3. června. 

Dvě návštěvy Česka

Pořadatelé slibují živelnou a dynamickou show, v níž zazní největší Stingovy hity, které napsal s kapelou The Police i během sólové kariéry. Dosavadní recenze hodnotí turné My Songs, pojmenované po zpěvákově posledním albu, velmi pozitivně. Vstupenky budou v předprodeji od 3. června, jejich cena se pohybuje v rozmezí od 1490 do 2290 korun.

Do Česka přitom tento rok zavítá Sting dvakrát. První koncert ve Slavkově u Brna se uskuteční ještě před tím pražským, 31. července. Toto vystoupení bylo kvůli koronavirovým restrikcím už třikrát přeloženo. V posledních letech navštívil zpěvák Česko například v roce 2017 v rámci Metronome Festival nebo o rok později společně s jamajským rapperem Shaggym. 

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 17:36

Sting, vlastním jménem Gordon Matthew Sumner, se proslavil v sedmdesátých letech jako zpěvák, skladatel a baskytarista populární skupiny The Police. Je tak podepsán pod hity, jako jsou Every Breath You Take nebo Roxanne. V roce 1985 se Sting vydal na sólovou dráhu, během které složil písně Englishman In New York, Desert Rose, Fields of Gold nebo Shape of My Heart. Za svou kariéru obdržel sedmnáct cen Grammy. Je také příležitostným hercem. 

Domů
Sdílet
Diskuse