Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2022 21:07
Čas čtení 5:02
Dominik Vetrák

Toto je Starfield, nové vesmírné RPG od tvůrců Skyrimu. Úžasný trailer nám odhalil hratelnost v epickém a rozsáhlém světě

Toto je Starfield, nové vesmírné RPG od tvůrců Skyrimu. Úžasný trailer nám odhalil hratelnost v epickém a rozsáhlém světě
Zdroj: Bethesda
TECH
Uložit Uložené

Sleduj trailery pro nejočekávanější hry pro Xbox a PC, které nám Xbox ukázal během konference.

Herní společnosti Xbox a Bethesda odhalily na své konferenci řadu exkluzivních, ale i multiplatformových her, které si již brzy budeme moci zahrát na konzolích Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Všechny hry (kromě Diablo 4) z tohoto článku vyjdou také na službě Game Pass pro PC a Xbox, a to v den jejich vydání. Její předplatitelé si je tak budou moci stáhnout a zahrát zdarma. 

Pokud se ti naše články o hrách líbí a dozvídáš se díky nim o zajímavých nových hrách, podpoř nás a staň se členem klubu Refresher+, abychom jich mohli tvořit více.

Doporučeno
10 nejočekávanějších herních trailerů roku 2022. Uvidíme konečně Wolfensteina 3, nový Dragon Age či remake The Last of Us? 10 nejočekávanějších herních trailerů roku 2022. Uvidíme konečně Wolfensteina 3, nový Dragon Age či remake The Last of Us? 26. května 2022 9:30

Jako první jsme viděli titul Redfall od studia Arkane (Dishonored, Prey, Deathloop). Jedná se o akční fantasy z pohledu první osoby, ve kterém bojuješ s upíry v přímořském městě Redfall. Původně jsme ho měli hrát ještě letos, ale nakonec ho vývojáři odložili na začátek roku 2023.

Můžeš ho hrát sám, ale hra je nadesignována na kooperaci 2 až 4 hráčů, kteří společně loví upíry a jiné příšery. Ty zatemnily Slunce a ovládly město, ve kterém kromě nich a gaunerů není nic živého. Nepůjde o klasickou střílečku, protože hráč bude mít k dispozici i několik nadpřirozených schopností, které jsi mohl vidět už v traileru.

Hollow Knight: Silksong

Pokračování zbožňovaného ​​nezávislého titulu Hollow Knight vypadá skvěle. Nebude však pro každého. I druhá část bude velmi náročná. Jedná se o 2D akční skákačku, ve které bojuješ s všelijakými příšerami v obrovském fantasy světě. Předplatitelé služby Game Pass budou moci hru hrát zdarma v den vydání. Stále nevíme, kdy to ale přesně bude.

High on Life

Tvůrci animovaných seriálů Rick a Morty a Sollar Opposites se podílejí na videohře High on Life, kterou zasadili do vesmíru plného netradičně vypadajících bytostí a barevných planet. Počítat můžeš i s humornými dialogy. Předplatitelé služby Game Pass budou moci hru hrát zdarma v den vydání –⁠ 20. října.

Domů
Sdílet
Diskuse