Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
26. června 2022 9:00
Čas čtení 2:44
Richard Balog

Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW

Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Birkenstock
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Vybrali jsme 10 nejzajímavějších párů v různých stylech a na své si přijdou všichni.

Otevřená obuv, respektive pantofle nebo sandály, jsou pro spoustu mužů postrach a raději celé léto včetně dovolené stráví v teniskách. Jinak je tomu v případě žen, které tento druh obuvi milují a mají na výběr ze stovek odlišných variant. 

Ve spolupráci s online obchodem Footshop zbouráme jakékoli předsudky a ukážeme si 10 nejzajímavějších párů v různých stylech. Na své si přijdou muži i ženy. Těšit se můžeš na novinky od značek Birkenstock, Y-3 či Rick Owens DRKSHDW. Záleží jen na tobě, po kterém provedení sáhneš a ovládneš jím letní sezónu. 

V den publikování článku byla na vybrané produkty v online obchodu Footshop akce do výše 40 %. Ceny jsou uvedeny před slevou.

Birkenstock Arizona BS  2 380 Kč

Výběr otevíráme klasikou od značky Birkenstock, která je vhodná pro všechny. Model Arizona stojí na strukturované pryžové podrážce s korkově latexovou vložkou a vrchní část je z kůže, v tomto případě v barevném provedení v přírodních tónech. Nechybí ani přezky s logem. Cena 2 380 korun je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů a jejich zpracování. K dispozici je také světle šedá varianta ve stejné úpravě. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop

Birkenstock Arizona NU  2 799 Kč

Model Arizona patří mezi nejoblíbenější produkty s logem značky Birkenstock a při pohledu na tuto atraktivní černou variantu tomu rozumíme. Jedná se o univerzální otevřenou obuv, kterou nejen během letních měsíců snadno zkombinuješ na řadu způsobů a bez jakékoli námahy. Cena je i v tomto případě stanovena na 2 799 Kč. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop

McQ ICO Slide  2 999 Kč

V nabídce online obchodu Footshop jsou i tyto sportovní pantofle se zajímavou přezkou od značky McQ, což je cenově dostupnější divize módního domu Alexander McQueen. Lehká obuv s pryžovou podrážkou je ideální volbou k moři, respektive k bazénu.

McQ
Zdroj: Footshop

Y-3 Slide  3 259 Kč

Pozitivně hodnotíme i model z rukou Yohjiho Yamamota pod hlavičkou linie Y-3, která je známá díky avantgardním a futuristickým modelům. Pantofle s jednoduchým názvem Slide jsou postaveny na gumové podrážce s měkkou, anatomicky tvarovanou vložkou. Vrchní část je ze semiše. Obuv je dostupná v mužských velikostech, ale v omezených počtech, a proto v případě zájmu nad jejich koupí dlouho nepřemýšlej. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Birkenstock Boston VL SFB  3 459 Kč

Modely pantoflů od značky Birkenstock mají nejpočetnější, až pětinásobné zastoupení v dnešním výběru, a to i díky siluetě s názvem Boston, která má uzavřenou špici. Obuv má v tomto případě stejný podklad, respektive vložku, jako oblíbený model Arizona, přičemž vrchní část je vyrobena ze semiše. Pantofle využiješ nejen v průběhu léta, ale snadno je zkombinuješ i s džíny během podzimu.

Birkenstock
Zdroj: Footshop

Birkenstock Kyoto  3 359 Kč

Pokud se ti nepodařilo koupit provedení modelu Kyoto ze spolupráce se značkou Kith, nezoufej, svou sbírku můžeš doplnit o minimalistickou černou variantu s nápisem Birkenstock. Z našeho pohledu jde o nejzajímavější siluetu pantoflů s korkově latexovou vložkou a s gumovou podrážkou. Pokud je tvůj finanční rozpočet flexibilní a hledáš něco neokoukaného, ​​model Kyoto je správnou volbou. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Slide  2 775 Kč

Slova o flexibilním finančním rozpočtu jsou na místě i u zbylých pantoflů ve výběru včetně modelu značky Rick Owens DRKSHDW. Jednoduchá silueta s gumovou podrážkou i s gumovým tělem je podobná liniím Adilette od adidas Originals, ale v luxusním provedení. Pokud jsi konzervativní typ, neváhej. 

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop

Heron Preston Eco Moulded Slider  3 699 Kč

Naopak, Heron Preston se rozhodl jít extravagantní cestou a výsledkem jsou pantofle s názvem Eco Moulded Slider, do kterých jsme se zamilovali na první pohled. Model má hranatý tvar podrážky a připomíná oblíbené Yeezy Slides. Na rozdíl od kousku z rukou Kanyeho Westa je však koupíš za normální cenu v obchodě a doma je budeš mít během několika dní. 

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Y-3 Slide  4 299 Kč

V případě, že tě neoslovila světlá varianta avantgardních pantoflů Y-3 Slide, možná změníš názor při pohledu na černé provedení s vrchní částí z hladké kůže. Cena je vyšší o pár stovek, ale jsou krásné.

Y-3
Zdroj: Footshop

Birkenstock Arizona Tech x Ader Error  6 699 Kč

Výběr nejzajímavějších párů pantoflů jsme otevřeli modelem Arizona od značky Birkenstock a rovněž jej jím uzavřeme. Tentokrát prémiovým provedením ze spolupráce s ateliérem Ader Error, který klasickou siluetu doplnil o technické prvky na přezce i logo. Pokud ti nevadí cena, pak jsou správnou volbou. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop
Zpět
Sdílet
Diskuse