Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2022 16:46
Čas čtení 0:36
Adrián Lukáč

VIDEO: Děsivá nehoda v F1. Pilot klouzal vzhůru nohama a jeho monopost skončil téměř až na tribuně

VIDEO: Děsivá nehoda v F1. Pilot klouzal vzhůru nohama a jeho monopost skončil téměř až na tribuně
Zdroj: TASR/AP/Frank Augstein
SPORT FORMULE 1 VELKÁ BRITÁNIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Druhý rok po sobě jsme byli svědky strašidelné nehody už v prvním kole.

Ještě stále mají fanoušci F1 v živé paměti loňskou nehodu z prvního kola Velké ceny Velké Británie, při níž Max Verstappen zažil přetížení 51 G po kolizi s Lewisem Hamiltonem v zatáčce Copse. Dnes se na stejném okruhu stalo něco ještě strašnějšího.

Doporučeno
Jak se otužovat v létě, snížit stres a zlepšit spánek? Biohacker Libor Mattuš říká, jak na to (Rozhovor) Jak se otužovat v létě, snížit stres a zlepšit spánek? Biohacker Libor Mattuš říká, jak na to (Rozhovor) 3. července 2022 11:30

Okamžitě po startu se dostal Pierre Gasly do takzvaného sendviče mezi George Russella a Kuan-jü Čoua, po čemž následovaly okamžiky hrůzy, informuje Autosport.

Čínský pilot Alfy Romeo klouzal ve vysoké rychlosti v monopostu vzhůru nohama až do výběhové štěrkové zóny, kde jeho monopost udělal několik kotrmelců a následně se vymrštil až za ochranné bariéry. Následovaly dlouhé minuty bez informací o zdravotním stavu Čoua, který byl stále zaklíněn ve svém monopostu.

Záběr z tribuny:

Podle nejnovějších informací by měl být pilot Alfy Romeo v pořádku, převezli ho na povinná vyšetření do zdravotnického střediska.

Domů
Sdílet
Diskuse