Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
14. července 2022 14:02
Čas čtení 0:53

Jágr tweetuje o návratu do NHL. „Jsem pomalý, ale mám silné ruce,“ vzkazuje manažerům

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Jágr tweetuje o návratu do NHL. „Jsem pomalý, ale mám silné ruce,“ vzkazuje manažerům
Zdroj: Getty Images/Patrick Smith

Legendární hokejista oslovuje na sociálních sítích manažery prestižní hokejové ligy.

Jaromír Jágr se nabídl jako hráč manažerům NHL. Ve chvíli, kdy se otevřel trh s volnými hráči, se legendární hokejista na Twitteru připomněl organizátorům nejprestižnější hokejové ligy.

„Je mi padesát, jsem pomalý, ale mám silné a šikovné ruce. Můžu vám nabídnout zkušenosti a rád hraju jen domácí zápasy. Kdykoliv mi můžete zavolat,“ napsal Jágr na Twitter, kde informoval také o své výšce a váze. Na Instagramu následně svůj tweet nasdílel s tím, že bude muset začít trénovat.

„Nedá se nic dělat, od zítra začínám trénovat, kdyby náhodou někdo zavolal,“ napsal Jágr, který americko-kanadskou NHL opustil v roce 2018. Vedle samotné nabídky svých služeb inzeroval hokejista na Twitteru také to, že do svého kladenského týmu hledá obránce.

29. ledna 2024 8:00 Čas čtení 0:13 KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v NHL? KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v NHL?

„Jsem i majitel hokejového klubu v české lize a hledám obránce k podpisu smlouvy. Bez legrace,“ napsal dvojnásobný držitel Stanley Cupu. Extraligoví Rytíři se v nejvyšší české lize udrželi až po zápase s Jihlavou. Žádné nové posily tým na novou sezónu zatím neoznámil. Jedinou výjimkou je brankář Adam Brízgala.

Domů
Sdílet
Diskuse