Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
21. července 2022 16:53
Čas čtení 0:34

Joe Biden se nakazil covidem, příznaky má mírné

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Joe Biden se nakazil covidem, příznaky má mírné
Zdroj: TASR/AP

Tisková mluvčí prezidenta uvedla, že Biden byl na covid naposledy testován v úterý, kdy byl test negativní. Biden je plně očkován a dostal dvě posilovací injekce.

Prezident Joe Biden měl ve čtvrtek ráno pozitivní test na COVID-19, uvedla jeho kancelář.

Devětasedmdesátiletý Joe Biden má dle prohlášení tiskové mluvčí Karine Jean-Pierre velmi mírné příznaky a užívá lék Paxlovid. Informoval o tom server ABC News

Jean-Pierre uvedla, že aktuální informace budou poskytovány každý den, protože Biden pokračuje v plnění všech povinností úřadu, zatímco je v izolaci v Bílém domě.

„Blízké kontakty včetně všech členů Kongresu a všech zástupců tisku, kteří s prezidentem během včerejší cesty přišli do styku, budou informovány,“ uvedla Jean-Pierre

„Dnes ráno byl v telefonickém kontaktu se členy personálu Bílého domu a zúčastní se i plánovaných schůzek v Bílém domě prostřednictvím telefonátů a ZOOM callů z rezidence,“ uvedla Jean-Pierre.

Tisková mluvčí prezidenta uvedla, že Biden byl na covid naposledy testován v úterý, kdy byl test negativní. Biden je plně očkován a dostal dvě posilovací injekce, druhou posilovací dávku dostal 3. března.

Domů
Sdílet
Diskuse