Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
21. července 2022 18:15
Čas čtení 0:42

V New Yorku proběhl pohřeb Ivany Trump

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V New Yorku proběhl pohřeb Ivany Trump
Zdroj: Getty Images/Noam Galai

„Velmi smutný den, ale zároveň oslava nádherného a krásného života,“ napsal Donald Trump před obřadem na své sociální síti Truth Social.

Ve středu se v New Yorku konal pohřeb Ivany Trump, bývalé manželky bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Informoval o tom server BBC. Ivana Trump, které bylo 73 let, zemřela minulý týden poté, co údajně spadla ze schodů svého bytu na Manhattanu. 

Mezi přítomnými byly i tři děti Donalda a Ivany – Ivanka, Eric a Donald Trump mladší, kteří na ceremonii dle médií pronesli smuteční řeč. Pár byl ženatý 15 let mezi roky 1977 až 1992.

Na středečním pohřbu byly tři děti Ivany a Donalda viděny, jak stojí společně vedle svých manželů a rodin, když pohřební vůz s rakví přijel, aby ji odvezl do katolického kostela svatého Vincenta Ferrera. 

Bývalý prezident – který údajně na obřadu nepromluvil – dorazil odděleně spolu s ochrankou.

„Velmi smutný den, ale zároveň oslava nádherného a krásného života,“ napsal před obřadem na své sociální síti Truth Social. 

Ivana Trumpová, původem z tehdejšího Československa, byla významnou společenskou osobností, která se v 80. a 90. letech 20. století stala po boku Donalda Trumpa předmětem intenzivního zájmu veřejnosti. Poté, co se manželé rozvedli, se věnovala výrobě kosmetických produktů, šperků a oblečení.

Domů
Sdílet
Diskuse