Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
24. července 2022 7:32
Čas čtení 0:48

Pentagon se bude vážně zabývat UFO. Otevírá speciální oddělení pro sběr a analýzu materiálů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Pentagon se bude vážně zabývat UFO. Otevírá speciální oddělení pro sběr a analýzu materiálů
Zdroj: Unsplash/Albert Antony/volně k užití

Do čela nového oddělení AARO se posadí skutečná vědecká kapacita.

Pentagon otevírá oddělení pro „vyšetřování anomálií“, jehož úkolem bude podle Vice News studium UFO čili neidentifikovatelných létajících objektů. Oddělení se bude jmenovat All-domain Anomaly Resolution Office, ve zkratce AARO, a bude pracovat na shromažďování a analýze různých zpráv o aktivitě UFO ze všech relevantních amerických federálních agentur.

Vytvoření oddělení přichází po tlaku veřejnosti a několika záznamech z pozorování UAP – neidentifikovatelných vzdušných fenoménů – od hodnověrných svědků včetně vojenských pilotů.

Video letce, kterému se podařilo natočit létající objekt, který mizí ve vodě, se dostalo také na internet. Již v červnu 2021 zveřejnil Pentagon devítistránkový seznam z více než 100 podobných pozorování.

23. dubna 2024 13:00 Čas čtení 4:44 Uprostřed USA mluví tisíce lidí česky. „Jedí tu kolaches a tancují polku,“ říká Edita, která učila češtinu na nebraské univerzitě Uprostřed USA mluví tisíce lidí česky. „Jedí tu kolaches a tancují polku,“ říká Edita, která učila češtinu na nebraské univerzitě

Činnost AARO bude koordinovat ministerstvo obrany. Do čela agentury se postaví hlavní vědec Raketového a vesmírného centra amerického vojenského zpravodajství Sean M. Kirkpatrick.

Nový ředitel agentury má doktorát z „nelineární a nerovnovážné fononové dynamiky vzácných fluoridových krystalů“, sestrojil a studoval lasery pro námořnictvo a věnoval se také výrobě nanotechnologií pro americké letectvo. Pracoval také pro CIA a DIA.

Domů
Sdílet
Diskuse