Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ivan Koribanič
28. července 2022 20:53
Čas čtení 0:33

VIDEO: „Vladimir Putin,“ křičeli sborově fanoušci Fenerbahçe na hráče Dynama Kyjev

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
VIDEO: „Vladimir Putin,“ křičeli sborově fanoušci Fenerbahçe na hráče Dynama Kyjev
Zdroj: Seskim Photo/MB Media/Getty Images

Trenér ukrajinského klubu se na protest nezúčastnil tiskové konference po zápase.

V rámci kvalifikace Ligy mistrů si změřily síly Fenerbahçe Istanbul a Dynamo Kyjev. V odvetném zápase zvládl po prodloužení postoupit ukrajinský tým, píše Newsweek.

Na tento zápas ale budou vzpomínat i z jiného důvodu. Turečtí fanoušci totiž během zápasu hromadně opěvovali ruského prezidenta Vladimira Putina, jehož jméno skandovali.

„Ačkoli jsme se to snažili nebrat v úvahu, ty chorály byly politováníhodné,“ řekl v rozhovoru po zápase trenér Kyjeva Mircea Lucescu. Na protest proti tomuto chování se nezúčastnil pozápasové tiskové konference.

Ukrajinský klub ukázal svou sílu navzdory tomu, že dosud kvůli válce, kterou na Ukrajině vede právě Vladimir Putin, odehrál pouze přípravné zápasy v rámci Evropy. Na Dynamo Kyjev čeká v dalším kole kvalifikace Ligy mistrů rakouský Sturm Graz.

Domů
Sdílet
Diskuse