Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
30. července 2022 7:48
Čas čtení 0:35

Tragédie na koncertě známého boybandu v Hongkongu: Na tanečníka spadla velkoplošná obrazovka, v nemocnici bojuje o život

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Tragédie na koncertě známého boybandu v Hongkongu: Na tanečníka spadla velkoplošná obrazovka, v nemocnici bojuje o život
Zdroj: Wikimedia/am730/volně k užití
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Obrazovka zranila dva tanečníky, jeden z nich je ve vážném stavu.

Fanoušci populární chlapecké skupiny Mirror zažili během koncertu šok. Uprostřed vystoupení v Hongkongu se totiž zřítila jedna z velkoplošných obrazovek a dopadla na tanečníky. Na jednoho z nich spadla přímo, druhého zasáhla až po převrácení, informuje BBC.

Po pádu mohutné obrazovky se v sále ozýval křik a zděšení diváků. Show ihned přerušili a zachraňovali oba zraněné. Manažer kapely požádal diváky, aby arénu Hong Kong Coliseum v klidu opustili. Oba tanečníky zasažené zařízením okamžitě převezli do nemocnice.

29. července 2022 8:30 Čas čtení 3:48 Móda z koncertu Slipknot: Fanoušci se nezalekli horka a zahalili se do černé. Móda je pro jejich subkulturu důležitá Móda z koncertu Slipknot: Fanoušci se nezalekli horka a zahalili se do černé. Móda je pro jejich subkulturu důležitá

Stav jednoho z nich je velmi vážný, utrpěl poranění krku a je na jednotce intenzivní péče. Druhý zraněný je ve stabilizovaném stavu. Hongkongské úřady pozastavily skupině turné, dokud se na ostatních místech neudělají bezpečnostní kontroly.

„Jsem šokován tímto incidentem. Vyjadřuji soustrast těm, kteří byli zraněni, a doufám, že se brzy zotaví,“ řekl správce Hongkongu John Lee, kterého zvolili do funkce v květnu letošního roku. Dodal, že dohlédne na to, aby incident důkladně vyšetřili.

Domů
Sdílet
Diskuse