Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
14. srpna 2022 20:40
Čas čtení 0:34

VIDEO: Na dálnici D4 se opět proháněla formule. Záběry kolující po internetu vyšetřuje policie.

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Na dálnici D4 se opět proháněla formule. Záběry kolující po internetu vyšetřuje policie.
Zdroj: Policie ČR (archivní záběr)

Policie na svém webu žádá autory videí a fotografií, aby policii poskytli upřesňující informace k pořízení videozáznamů k objektivnímu posouzení celé záležitosti.

Na sociálních sítích se o víkendu objevilo video, na němž je zachycena formule jedoucí zřejmě po dálnici ve Středočeském kraji. Objevily se také spekulace, že jde o stejný vůz jako v roce 2019, kdy policie pátrala po řidiči formule, kterého se kvůli helmě nepodařilo vypátrat. Policie sdělila, že se případem bude zabývat dopravní služba.

8. srpna 2022 6:00 Čas čtení 13:16 Český pilot F3 Vladimír Netušil: Život ve formuli riskujeme, ale je to bezpečný sport. Strach jsem nikdy neměl (Rozhovor) Český pilot F3 Vladimír Netušil: Život ve formuli riskujeme, ale je to bezpečný sport. Strach jsem nikdy neměl (Rozhovor)

Server auto-mania.cz uvedl, že se jedná o formuli Dallara GP2, která jezdila závody GP2 Series. Policisté budou zjišťovat, kdo formuli řídil, kdy a kde bylo video natočeno. Záznam jedoucí formule pořídilo hned několik řidičů, kteří jej sdíleli na sociálních sítích.

Policie na svém webu žádá autory videí a fotografií, aby policii poskytli upřesňující informace k pořízení videozáznamů k objektivnímu posouzení celé záležitosti. Pokud máš nějaké informace k incidentu, můžeš ji kontaktovat videohovorem prostřednictvím Pol Pointu či telefonicky na lince 158.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bee SVJ (@bee_svj)

Domů
Sdílet
Diskuse