Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
17. srpna 2022 12:51
Čas čtení 0:47

Střelec ze Zlína zemřel v nemocnici, policie pokračuje ve vyšetřování

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Střelec ze Zlína zemřel v nemocnici, policie pokračuje ve vyšetřování
Zdroj: Policie ČR

Muž, který na konci července zastřelil svou bývalou partnerku na zlínském úřadě, zemřel. Policie bude případ nadále vyšetřovat.

Zemřel muž, který ve Zlíně zastřelil úřednici. Po incidentu z konce července zůstal útočník v nemocnici, kde také zemřel. Policie ale bude vraždu úřednice nadále vyšetřovat. Kriminalisté už budou pracovat s faktem, že je muž, který střílel, mrtvý. Policisté o tom informují na Twitteru.

K trestnímu stíhání případu zastřelení úřednice pravděpodobně vůbec nedojde. Muž, který na ženu vystřelil, totiž minulý týden zemřel v nemocnici. Během incidentu zastřelil devětadvacetiletý muž svou bývalou přítelkyni a následně se sám pokusil o sebevraždu. Od té doby byl podezřelý v nemocnici, a přestože se jej podařilo ošetřit, lékaři jej nedostali z ohrožení života.

Vyšetřování bude podle policistů dále probíhat. Krátce po střelbě totiž vyšetřující zjistili, že zbraň, ze které muž střílel, není jeho. „Podezřelý muž není oprávněným držitelem zbraně, ke střelbě použil zbraň registrovanou na jinou osobu,“ psala tehdy policie.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

V návaznosti na střelbu rozhodlo tehdy vedení Zlínského kraje o zpřísnění bezpečnostních pravidel v budově. Do pater se nově dostanou pouze lidé, kteří mají zaměstnaneckou kartu. V úřadě navíc posílili jednotky ostrahy, kterých je nyní víc.

Domů
Sdílet
Diskuse