Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2022 8:30
Čas čtení 3:02
Dominik Vetrák

She-Hulk: Jaký je nový marvelovský seriál a budeme ho sledovat i po první části?

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY SHE-HULK
Uložit Uložené

She-Hulk má snad nejkratší zrod hrdiny v celém světě Marvelu a nám se to zamlouvá.

She-Hulk je nový marvelovský komediální seriál z právnického prostředí, ale po první části ještě nemůžeme říci, že by tvůrci splnili byť jen jedno z těchto kritérií. Samozřejmě, čeká nás ještě osm epizod a z trailerů víme, že hlavní hrdinka Jennifer Walters bude řešit řadu právních případů.

Když komediální seriál není vtipný

Seriál, který je koncipován jako komedie, zatím působí méně vtipně než i ty serióznější marvelovské filmy a seriály.

She-Hulk má v první části feel good atmosféru se zábavnými dialogy a skvělou herečkou Tatianou Maslany v roli She-Hulk/Jennifer Walters, ale nedá se říci, že bychom se byť jen jednou zasmáli.

She-Hulk
Zdroj: Marvel Studios

Seriál jako takový nás však po první části docela baví. Tvůrce můžeme pochválit za to, že zbytečně nenatahovali přeměnu Jennifer na She-Hulk. Svůj trénink, přeměnu a vše s tím spojené absolvovala v rekordně krátké době –⁠ ​​již v debutové epizodě. Scénáristé si zaslouží pochvalu, že to zvládli tak expresně, aniž by tím ohrozili kvalitu.

Hlavní postava je velmi sympatická

Hlavní postavou je již zmiňovaná Jennifer Walters, horlivá právnička a sestřenice Bruce Bannera. Tomu se podařilo vyrobit prototyp zařízení, které jej udržuje v lidské formě. Po autonehodě se ale zařízení zničí, nicméně Bruce ještě předtím začne krvácet, přičemž se jeho krev dostane do žil Jennifer. Ta se okamžitě přeměňuje na She-Hulk a následuje chvíle chaosu, ale také úsměvných momentů a odkazů na předešlé události ve světě Marvelu.

Domů
Sdílet
Diskuse