Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
26. srpna 2022 13:30
Čas čtení 4:00
Richard Balog

Začni nový školní rok v teniskách New Balance, které nosí Kendall Jenner, nebo v modelech Asics či Nike

Začni nový školní rok v teniskách New Balance, které nosí Kendall Jenner, nebo v modelech Asics či Nike
Zdroj: Asphalt Gold
MÓDA
Uložit Uložené

Pokud máš dilema, v jakých teniskách půjdeš do školy 5. září, pak jsi na správném místě. Pomůžeme ti s výběrem správného páru.

Aktualizuj svou sbírku tenisek před začátkem nového školního roku, který začne 5. září, o novinky od značek adidas Originals, Asics, Converse, New Balance či Nike.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali 10 nejzajímavějších párů, které využiješ nejen během horkých letních dnů, ale rovněž během sychravého podzimu. Pokud nemáš problém s experimentováním s výraznými modely, krok vedle neuděláš žádnou volbou z výběru.

Naším favoritem jsou zejména dvoje tenisky, a to New Balance 530, které má v oblibě také Kendall Jenner, a Nike Air Max 97 v nadčasovém světle hnědém provedení z prémiových materiálů.

Kompletní nabídka tenisek, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 35 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Vybrali jsme 5 streetwearových značek, které musíš poznat. Připrav se na originální potisky a volné střihy Vybrali jsme 5 streetwearových značek, které musíš poznat. Připrav se na originální potisky a volné střihy 20. srpna 2022 10:00

New Balance 530  2 759 Kč

Výběr začínáme teniskami New Balance 530, které má ve sbírce spousta známých modelek včetně Kendall Jenner a patří mezi její oblíbené modely v posledních týdnech. Jedná se o retro běžeckou siluetu, kterou vedení značky New Balance představilo v 90. letech a dnes je v nabídce v odlehčené verzi ze syntetických materiálů.

Vyzbrojené jsou také technologií ABZORB, která zajišťuje dokonalé odpružení a měkký došlap. Za tuto cenu jde o skvělou koupi.

New Balance 530
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130 x NAKED  3 159 Kč

Plný počet bodů od nás získávají i tyto svěží Asics Gel-1130, které vznikly ve spolupráci s obchodem NAKED v Kodani. Pokud jsi navštívil/navštívila skandinávské metropole v posledních letech, určitě ti neušlo, že místní lidé milují tenisky s logem Asics a nosí je s čímkoli včetně oblekových kalhot.

Běžecký model Gel-1130 s prodyšným tělem a s komfortní podrážkou zahalili návrháři do atraktivního barevného schématu bílé v kombinaci se světle zelenou, které oceníš nejen během letních měsíců. Tenisky jsou dostupné v mužských i ženských velikostech v limitovaném množství, a proto nad jejich koupí zbytečně dlouho nepřemýšlej.

Asics Gel-1130
Zdroj: Footshop

New Balance 725  3 099 Kč

Značka New Balance patří mezi nejvýznamnější hráče na trhu s teniskami a těší nás, že v nabídce online obchodu Footshop je k dispozici také modelová řada 725, která má společné rysy i s výše zmiňovaným párem s číselným označením 530.

Za částku 3 099 Kč získáš originální siluetu, kterou neuvidíš na každém kroku a snadno ji zkombinuješ v rámci každodenních outfitů. Nás si získala varianta s látkově semišovým svrškem ve světlých barevných tónech s jemnými oranžovými konturami. V nabídce najdeš i tmavě modrou verzi za naprosto stejnou cenu.

New Balance 725
Zdroj: Footshop

Converse Chuck 70 Plus  3 099 Kč 

Tenisky s logem značky Converse jsou klasikou, na kterou se můžeš spolehnout kdykoli, a to ať už pojedeš první den do nové školy, večer do města, nebo na rodinnou oslavu.

Pokud toužíš vyzkoušet něco nového, model Chuck 70 Plus je ideální volbou, jelikož návrháři upravili základní siluetu podle současných trendů v obuvi a podrážce přidali několik milimetrů navíc i asymetrické linie prošívání a černé linky. Dostupné jsou ve velikostech 36 až 46, díky čemuž si na své přijdou obě pohlaví.

Converse Chuck 70 Plus
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LX W  3 999 Kč

Jen v ženských velikostech jsou dostupné tenisky Nike Dunk High LX v barevném provedení Team Gold vyrobené z prémiových materiálů. Známá modelová řada patří mezi nejvyhledávanější siluety značky v posledních sezónách, čemuž odpovídá cena 3 999 Kč.

Nadčasový design, ikonický swoosh z obou stran, vyvážená barevná kombinace bílé se zlatou a luxusní zpracování ovšem stojí za to. S tímto párem tenisek Nike Dunk High nesplyneš s davem a zároveň ho snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku.

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130 x P.E Nation  3 859 Kč

Pokud preferuješ výrazné provedení tenisek, neonová verze modelu Asics Gel-1130 je jako stvořená pro tebe. Vznikla ve spolupráci se značkou P.E Nation, která vyrábí sportovní oblečení v obdobném barevném stylu.

Na rozdíl od základní varianty jsou tenisky bohatší o několik propracovaných detailů včetně šněrovacích oček, která obepínají celou vrchní část. Asics Gel-1130 x P.E Nation jsou jako stvořené na léto, a to nejen díky svěžímu barevnému schématu, ale i lehké materiálové úpravě s prodyšným látkovým svrškem ze syntetických tkanin.

Asics Gel-1130
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 3 999 Kč

Model Air Force 1 od značky Nike patří mezi naše oblíbené siluety tenisek, avšak většinou zaměřujeme pozornost na nízká provedení. Tentokrát jsme proto vybrali střední verzi se semišovým svrškem ve světle růžové barvě s přívlastkem Venice.

Novinka v portfoliu online obchodu Footshop je dostupná v mužských i ženských velikostech a skvěle doplní každou sbírku tenisek. Za 3 999 Kč získáš stylovou obuv, ve které zvládneš přechodné období mezi létem a podzimem.

Nike Air Force 1
Zdroj: Footshop

adidas Originals NMD_S1  4 699 Kč

Vedení značky adidas Originals trefilo hřebík přímo na hlavičku novým modelem NMD_S1, který designově vychází ze svého ikonického předchůdce NMD_R1.

Modelová řada NMD přinesla zcela nové technické normy s pomocí inovativní technologie Boost a zároveň jde o první běžecké tenisky, které inženýři vyvíjeli ne jako sportovní obuv, ale jako lifestylovou. Tuto šťavnatou celočernou novinku můžeš mít doma za 4 699 Kč, což je více než férová částka.

Marketingový tým obchodu Footshop připravil i doprovodné video, ve kterém uvidíš tenisky adidas Originals NMD_S1 v pohybu.

Adidas Originals NMD_S1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 Premium  4 999 Kč

Tenisky Nike Air Max 97 jsou naší srdeční záležitostí a ve sbírce vlastníme několik provedení. Pokud si tato atraktivní silueta získala i tebe, pak zbystři pozornost. V nabídce online obchodu Footshop jsme objevili novinku s přívlastkem Medium Brown z prémiových materiálů, která potěší i náročné sběratele.

Kombinace hladké kůže se semišem a s více odstíny hnědé má dokonalý podzimní vibe, který oceníš během sychravých dnů. V případě zájmu si však musíš připravit 4 999 Kč.

Nike Air Max 97
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 2013 x Stüssy  5 699 Kč

Víš, proč je spolupráce mezi značkami Nike a Stüssy oblíbená napříč širokým spektrem fanoušků? Důvodů je několik včetně výběru neokoukaných siluet, designu a v neposlední řadě kvalitnímu zpracování jednotlivých modelů, které je srovnatelné s prémiovou produktovou řadou s logem divize NikeLab.

Aktuální novinkou je provedení modelu tenisek Air Max 2013, které návrhářské týmy obou táborů zahalily do celočerného svršku ze syntetických tkanin s výraznou barevnou perforací. Tyto futuristické krásky se vzduchovou bublinou s technologií Air napříč celou mezipodešví jsou k dispozici v mužských i ženských velikostech.

Nike Air Max 2013
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Minimalistické tenisky nejsou nuda. Přesvědč se o tom díky těmto provedením Nike Air Force 1 nebo adidas Originals Nizza  Minimalistické tenisky nejsou nuda. Přesvědč se o tom díky těmto provedením Nike Air Force 1 nebo adidas Originals Nizza 12. srpna 2022 10:30
Domů
Sdílet
Diskuse