Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
23. srpna 2022 16:41
Čas čtení 0:46

Andrew Tate dostal ban i od YouTube

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Na videoplatformě měl několik kanálů.

Andrew Tate dostal další ban. Po Facebooku a Instagramu začal jeho obsah blokovat také YouTube. Důvodem je podle BBC porušení předpisů ohledně šíření nenávisti. Google, kterému YouTube patří, zároveň zablokoval všechny Tateovy kanály, které měly v součtu přes milion followerů.

Mediální kariéra bývalého kickboxera začala v roce 2016 poté, co jej video zachycuje při napadení ženy v soutěži Big Brother. Vůbec první ban v jeho kariéře přišel od Twitteru, na kterém Tate psal, že ženy by měly nést zodpovědnost za to, jsou-li sexuálně obtěžovány.

K vlně zákazů se nedávno přidal i TikTok, který se snaží o vytlačení veškerého problematického obsahu podporujícího misogynii a nenávist. Nejbolestivější zákaz byl však zřejmě ten od Instagramu. Zastavil strmý nárůst Tateovy popularity, jehož počet fanoušků se od června za dva měsíce zvýšil z 1 na 4,7 milionu.

27. července 2022 9:30 Čas čtení 8:04 Kdo je internetový fenomén Andrew Tate? Vydělává statisíce na nahých ženách před webkamerami, v Žilině dostal nakládačku Kdo je internetový fenomén Andrew Tate? Vydělává statisíce na nahých ženách před webkamerami, v Žilině dostal nakládačku

Andrew Tate se při propagaci svého pohledu na svět může nadále spoléhat na Hustler's University na sociální síti Discord. Převážně mladí lidé mu zde platí za to, aby se naučili „podnikat a tvrdě makat“. Síť má téměř sto tisíc platících lidí a členství v ní stojí 49 dolarů.

Andrew Tate
Zdroj: Channel 5
Domů
Sdílet
Diskuse