Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
26. srpna 2022 18:44
Čas čtení 1:07

Finanční správa dala do dražby erotické pomůcky. Kolekce análních šperků má hodnotu 180 tisíc korun

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Finanční správa dala do dražby erotické pomůcky. Kolekce análních šperků má hodnotu 180 tisíc korun
Zdroj: Finanční správa ČR

Kolekce však není jediným artiklem, kterým balíček erotických pomůcek, jehož hodnotu Finanční správa odhaduje na 433 tisíc korun, disponuje.

Užíváš si dražby a chybí ti některé erotické pomůcky? Možná by ti mohla vytrhnout trn z paty Finanční správa České republiky. V pondělí ráno se totiž chystá dvoudenní online dražba souboru erotických pomůcek, jehož hodnota dosahuje téměř půl milionu korun. Přitom startovací částka, za kterou můžeš získat například třídílnou kolekci análních šperků, činí 144 tisíc korun.

24. srpna 2022 10:28 Čas čtení 0:57 Zabavená superjachta ruského oligarchy šla do dražby. Na palubě najdeš wellness, heliport či 3D kino Zabavená superjachta ruského oligarchy šla do dražby. Na palubě najdeš wellness, heliport či 3D kino

Věci, které stát již nepotřebuje, nebo třeba zabavené artikly. Movité i nemovité. Podobnou skupinu položek můžeš najít v dražbě Finanční správy, která často veřejnosti nabízí různé zboží. Mezi obvyklé dražební položky patří například ojetá vozidla nebo budovy, v pondělí se však bude dražit něco speciálního.

finanční správa dražba česko erotické pomůcky
Zdroj: Finanční správa ČR

Státní instituce totiž nabízí v rámci elektronické dražby erotické pomůcky. V balíčku je detailně popsáno, co se zde nachází. Nejdražší je kolekce tří análních šperků, jejichž hodnota byla vyčíslena na 178 200 korun. Dále se zde nachází například pouzdro na erotickou pomůcku za 63 tisíc korun, Venušiny kuličky za 33 tisíc korun nebo řemeny za skoro 58 tisíc korun.

„Hračky“ za půl milionu

finanční správa dražba česko erotické pomůcky
Zdroj: Finanční správa ČR

Celková hodnota draženého balíčku je 433 890 korun, přičemž minimální dražební podání činí 144 630 korun. Jak se předměty budou dražit a jak se do dražby dostaly, uvádí popisek. „Předměty dražby se budou dražit jako soubor věcí, přičemž některé z nich neobsahují certifikaci s označením CE. Movité věci byly správcem cla propuštěny do režimu volného oběhu, čímž zboží získalo celní status zboží Unie,“ uvedli pracovníci.

Jak dále dodala Finanční správa na Facebooku, kde svou dražbu sdílela, ani jeden z artiklů není „z druhé ruky“. Všechny by měly být úplně nové. Pokud máš tedy zájem, dražba začíná 29. 8. 2022 v 9 hodin ráno a končí přesně za dva dny od jejího začátku. Minimální příhoz na artikl činí 1000 korun. 

Domů
Sdílet
Diskuse