Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
30. srpna 2022 v 16:35
Čas čtení 0:54

Policie pátrá po 19leté Elišce Dolejší, matka ji naposledy viděla před týdnem

Kategorie:
News
Uložit Uložené

V případě informací volej linku 158.

Policie pátrá po devatenáctileté Elišce Dolejší z Hradištka-Pikovic v okrese Praha-venkov západ. Její matka ji naposledy viděla 24. srpna v devět hodin večer, následující den měla odejít neznámo kam. V případě jakýchkoliv informací kontaktuj linku 158. Policie o pátrání informovala na svém Twitteru.

„Dne 25. srpna měla brzy ráno odejít neznámo kam. Od té doby se nevrátila a nedala o sobě vědět. Doma zanechala vzkaz s tím, že si potřebuje utřídit myšlenky,“ píše policie. „Eliška nechala v místě bydliště mobilní telefon i peněženku s osobními doklady. Policisté po pohřešované pátrají všemi dostupnými prostředky, ale bohužel zatím s negativním výsledkem,“ dodává policie.

Eliška Dolejší, policie, pátrání
Zdroj: Policie ČR

Eliška je podle popisu policistů 176 centimetrů vysoká, střední postavy a má dlouhé hnědé rovné vlasy. Není jasné, co na sobě mohla mít při odchodu z domu. Pravděpodobně si ale vzala hnědé tepláky a zelenou bundu. S sebou by také měla mít tašku s batohem. Na levé noze má 12 centimetrů velkou jizvu.

Dívka není ozbrojená, nebezpečná ani nemá žádnou nakažlivou nemoc. Policie prosí veřejnost o pomoc s pátráním. Pokud Elišku uvidíš nebo o ní získáš jakékoliv informace, volej linku 158.

Eliška Dolejší, policie, pátrání
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse