Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adéla Ježková
31. srpna 2022 14:55
Čas čtení 0:34

Venušiny kuličky i anální šperky s ohonem. Stát vydražil erotické pomůcky za 144 tisíc korun

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Venušiny kuličky i anální šperky s ohonem. Stát vydražil erotické pomůcky za 144 tisíc korun
Zdroj: Finanční správa ČR

Kuriózní dražba Finanční správy České republiky je u konce.

Soubor erotických pomůcek, jehož cenu Finanční správa odhadovala na 433 890 korun, se vydražil za 144 630 korun. Vyvolávací cenu přehodil jediný zájemce hned hodinu a čtvrt po zahájení aukce. 

Nový majitel či majitelka si tak pořídil*a téměř 600 análních šperků, 40 umělých penisů, 99 análních šperků s ohonem či 112 Venušiných kuliček. Zástupci Finanční správy na Facebooku dodali, že se jedná o nové a nepoužité předměty. 

erotické pomůckyerotické pomůckyfinanční správa dražba česko erotické pomůckyfinanční správa dražba česko erotické pomůcky
Zobrazit galerii
(4)

Pokud i ty chceš vydražit něco zajímavého, musíš si zřídit uživatelský účet na webu Finanční správy a vyplnit a odeslat žádost o zřízení uživatelského účtu. Následně ověříš svou identitu dle pokynů v e-mailu a přihlásíš se do aplikace. Přihlášením ke konkrétní dražbě se poté staneš pro tuto dražbu dražitelem.

26. srpna 2022 18:44 Čas čtení 1:07 Finanční správa dala do dražby erotické pomůcky. Kolekce análních šperků má hodnotu 180 tisíc korun Finanční správa dala do dražby erotické pomůcky. Kolekce análních šperků má hodnotu 180 tisíc korun

V dražbách Finanční správy nalezneš věci, které stát již nepotřebuje, nebo třeba zabavené artikly. Movité i nemovité. Mezi obvyklé dražební položky patří například ojetá vozidla nebo budovy.

Domů
Sdílet
Diskuse