Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
1. září 2022 13:55
Čas čtení 0:51

Kanye West obvinil Gap z krádeže svých návrhů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Kanye West obvinil Gap z krádeže svých návrhů
Zdroj: TASR/AP/Michael Wyke

Oděvní společnost Gap údajně zkopírovala návrh značky Yeezy, kterou vlastní Kanye West. Podle rappera módní řetězec také porušil smlouvu o spolupráci a organizoval schůzky za jeho zády.

Rapper Kanye West obvinil na svém Instagramu společnost Gap z krádeže svých návrhů a pořádání schůzek bez jeho přítomnosti. Módní řetězec prý navíc nedodržel podmínky smlouvy, v níž slíbil, že otevře kamenné obchody Yeezy Gap, ale nestalo se tak, informuje NME.

30. srpna 2022 14:00 Čas čtení 7:25 Kreativita je o tréninku. Prostě si sedni a začni tvořit, radí mladým producentům brněnský DEYNYEL Kreativita je o tréninku. Prostě si sedni a začni tvořit, radí mladým producentům brněnský DEYNYEL

Kanye West na svém Instagramu vznesl několik obvinění mířených proti oděvní společnosti Gap, se kterou spolupracuje od roku 2020. Gap měl prý pořádat schůzky s Yeezy za jeho zády a měl kopírovat jeho návrhy. „Gap uspořádal schůzku o mně beze mě?“ napsal rapper k fotce fluorescenčních slunečních brýlí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

„Toto je Gap, který kopíruje YGEBB,“ uvedl u druhého příspěvku, na němž je vyfoceno triko z kolekce Gap. „Ale focení s mými dětmi v Japonsku zrušili, aniž bych o tom věděl,“ dodal pak.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

Podle Kanyeho Westa Gap navíc porušil smlouvu, podle které měl otevřít několik kamenných obchodů Yeezy Gap. „Podepsal jsem smlouvu s adidasem i Gapem, protože ve smlouvě bylo uvedeno, že postaví kamenné obchody. Ani jedna z těchto společností to neudělala, i když jsem je zachránil,“ napsal rapper s tím, že nezávislé obchody Yeezy otevře po celém světě on sám. „Koupím pozemky nebo budovy. Pak obchod Yeezy otevřu v každém státě,“ doplnil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ye (@kanyewest)

Domů
Sdílet
Diskuse