Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
4. září 2022 11:48
Čas čtení 0:56

Policie pátrá po nezletilé Zuzaně Foltýnové z Českých Budějovic

Kategorie:
News
Uložit Uložené

V případě jakýchkoliv informací volej linku 158.

Policie pátrá po nezletilé Zuzaně Foltýnové. Jedná se o svěřenkyni Dětského diagnostického ústavu Homole. Zuzana z ústavu utekla v sobotu 3. září okolo šesté hodiny odpoledne. Policie o tom informovala na svých stránkách. Žádá veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací o Zuzaně kontaktovala linku 158.

„Pohřešovaná odešla v sobotu 3. září 2022 v 18:00 hodin z DDÚ Homole, kde je umístěná. Pohybuje se zejména s nezletilou mládeží v okolí obchodních domů IGY a Mercury v Českých Budějovicích a také na autobusových a vlakových nádražích. V minulosti po ní již bylo vyhlašováno pátrání, nejedná se o její první útěk,“ přibližuje policie.

Zuzana je vysoká přibližně 165 centimetrů a její přibližné stáří se pohybuje mezi čtrnácti a šestnácti lety. Má střední postavu a hnědé rovné dlouhé vlasy. Podle databáze pohřešovaných osob není nebezpečná, ozbrojená a nemá ani žádnou nakažlivou nemoc. Na sobě měla v době odchodu černou mikinu a legíny, černobílé tenisky a černý batoh.

Zuzana Foltýnová
Zdroj: Policie ČR

Policie využívá sociálních sítí a médií k tomu, aby jim pomohly nezletilou Zuzanu Foltýnovou najít. Zároveň žádá veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací volala linku 158. Podrobné informace o pohřešovaných i hledaných osobách najdeš na stránkách policie v databázi pohřešovaných a hledaných lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse