Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tímea Krauszová
9. září 2022 9:05
Čas čtení 0:41

VIDEO: Fanoušci Slovanu Bratislava pískali a křičeli během minuty ticha za zesnulou královnu Alžbětu II.

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
VIDEO: Fanoušci Slovanu Bratislava pískali a křičeli během minuty ticha za zesnulou královnu Alžbětu II.
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

60 vteřin ticha nevydrželi.

Ve čtvrtek večer byl zápas Evropské konferenční ligy mezi domácím Slovanem Bratislava a FK Žalgiris Vilnius. Ještě před úvodním výkopem se organizátoři rozhodli uctít památku zesnulé královny Alžběty II. minutou ticha. Někteří domácí fanoušci udělali přesný opak, jak ukazují záběry na sociálních sítích.

Křik a pískání

Fanoušci Slovanu během minuty ticha za královnu křičeli a pískali. Na konci se ozval potlesk, a tak zápas mohl začít. Videa se rychle šíří a na hanbu je tak již „zaděláno“. Zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou.

Jak informuje Sportnet, slovenští fanoušci nejsou jediní, kteří se během minuty ticha chovali neslušně. Podobný scénář se odehrál i před zápasem FC Curych – Arsenal FC. Hráči Arsenalu měli na rukou černé náramky.

9. září 2022 9:33 Čas čtení 2:22 Alžběta II. jako symbol britského imperialismu. Lidé v bývalých koloniích berou úmrtí královny pozitivně, Irové si zatančili Alžběta II. jako symbol britského imperialismu. Lidé v bývalých koloniích berou úmrtí královny pozitivně, Irové si zatančili

Královna Alžběta II. vládla Spojenému království více než 70 let. Přečti si více o životě této panovnice, podívej se na 10 fotografií z jejího života a v tomto článku se dozvíš základní informace o novém britském králi.

Domů
Sdílet
Diskuse