Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
9. září 2022 v 12:52
Čas čtení 0:57

Policie hledá kradené vozidlo. Napsala o něm zprávu a sdílela jej i na Twitteru, lidé nechápou proč

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

Policisté informovali o ukradeném vozidle Jeep Grand Cherokee za 2 miliony korun na Liberecku, a to skrze zprávu na webu i na Twitteru, kde se sdílí ty nejpalčivější zprávy. Proto se veřejnost začala ptát proč.

Policie pátrá po odcizeném vozidle, které naposledy parkovalo v Liberci. To je situace, se kterou se policisté musí setkávat poměrně často. Jenže krádež vozidla Jeep Grand Cherokee za 2 miliony korun, jež bylo odcizeno v pátek ráno v Gagarinově ulici, bylo sdíleno jak na policejním webu, tak na Twitteru. Lidé se proto začali ptát, čím je vozidlo speciální, že se mu dostalo té největší pozornosti.

2. září 2022 v 17:05 Čas čtení 0:52 VIDEO: Střelba v Brně zaměstnala policisty. Muž zranil ženu plynovkou VIDEO: Střelba v Brně zaměstnala policisty. Muž zranil ženu plynovkou

Auto zmizelo někdy kolem šesté hodiny ranní, mělo barvu billet silver. „Vozidlo bylo vyrobeno v roce 2019 a jeho hodnota činí 2 miliony korun. Vzhledem k výši způsobené škody si případ už převzala do prověřování služba kriminální policie a vyšetřování libereckého územního odboru Policie ČR,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

ukradený jeep auto česko policie
Zdroj: Policie ČR

Auto za několik milionů je jistě cenným vlastnictvím, nicméně se mu dostalo takové pozornosti, jako se většině vozidel nedostane. Zpráva o jeho zmizení se totiž dostala i na Twitter, kde se sdílí informace o mimořádných pátráních, nehodách a incidentech. Proto se veřejnost začala ptát, čím je auto tak důležité. Bližší informace nicméně chybí. 

„Kolik se denně ukradne aut? Proč zrovna inzerujete toto?“ ptal se jeden z komentujících. „To je auto kamaráda někoho z ředitelství policie? Nebo se snad takto inzeruje každý ukradený vůz?“ uvedl další. Policie na uvedené komentáře nereagovala. Reakce se nedočkal ani komentář, ve kterém byl označen ministr vnitra Vít Rakušan (STAN).

Pátrání po vozidle nicméně nadále pokračuje a policie vyzývá kohokoliv, kdo by na něj narazil, ať ji kontaktuje skrze číslo 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse