Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
2. září 2022 17:05
Čas čtení 0:52

VIDEO: Střelba v Brně zaměstnala policisty. Muž zranil ženu plynovkou

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
VIDEO: Střelba v Brně zaměstnala policisty. Muž zranil ženu plynovkou
Zdroj: Policie ČR

Nebezpečnou situaci, která se stala v brněnské čtvrti Líšeň, museli řešit policisté. Ze zásahu pořídili i videozáznam, který sdíleli na Twitteru.

Výstřely, jimiž muž zranil ženu, ke které cítil vztah, vzbudily obyvatele sídliště v brněnské Líšni. Policisté museli po muži pátrat v pátek ráno, přičemž byla nutná veškerá pomoc včetně asistence vrtulníku a zásahové jednotky. Po dvou hodinách pátrání nakonec na jednom z hřišť v Brně-Židenicích zatkli muže, jenž střílel –⁠ jak se nakonec ukázalo –⁠ z plynové pistole. Motiv jeho činu zatím není znám.

28. srpna 2022 11:00 Čas čtení 5:01 Manžele zabil a jejich těla uložil do ledničky. Případ The Icebox Murders je stále zahalen tajemstvím Manžele zabil a jejich těla uložil do ledničky. Případ The Icebox Murders je stále zahalen tajemstvím

Střelba rozvířila vzduch během pátečního brzkého rána v brněnské čtvrti Líšeň. Muž střílel na ženu, k níž měl vztah. Okamžitě byla zalarmována policie, která nakonec povolala do akce i zásahovou jednotku a vrtulník.

„Dopadli jsme ho po 2 hodinách v Židenicích,“ dodal policejní mluvčí Pavel Šváb. Na videu z akce je vidno, že muž byl dopaden na jednom z veřejných hřišť. Tam jej policisté spoutali a dostali pod kontrolu.

Nyní brněnští kriminalisté prověřují motiv jeho jednání. „V tuto chvíli jej vyšetřujeme pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví, výtržnictví a nebezpečné vyhrožování,“ dodala policie. Podezřelý je nyní v policejní cele, přičemž dále probíhají procesní úkony.

Domů
Sdílet
Diskuse