Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
11. září 2022 21:23
Čas čtení 0:47

Krejčíková a Siniaková ovládly finále US Open a zkompletovaly grandslamovou sbírku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Krejčíková a Siniaková ovládly finále US Open a zkompletovaly grandslamovou sbírku
Zdroj: Getty Images/Al Bello

Česká dvojice porazila Američanky McNally a Townsend 3:6, 7:5 a 6:1.

Tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková ve finále US Open porazily americkou dvojici Caty McNally a Taylor Townsend. Třísetovou bitvu Češky po nepříliš povedeném začátku nakonec ovládly výsledkem 3:6, 7:5 a 6:1. Po triumfech na Australian Open, French Open a ve Wimbledonu tak do sbírky přidaly poslední grandslamový titul, který jim chyběl.

13. dubna 2022 7:00 Čas čtení 7:44 Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc

Nepříznivý duel Češky nakonec otočily

Pro českou dvojici se zápas nejdřív nevyvíjel dobře, v prvním setu podlehly Američankám 3:6. Poté ve druhém setu prohrávaly už 1:4, jejich hra se ale postupně zlepšovala a podařilo se jim otočit skóre na konečných 7:5. Češky si tak vynutily třetí, rozhodující set, ve kterém šlo o rychlý proces. Američankám povolily jediný gem. 

Pro Krejčíkovou a Siniakovou jde už o šesté společné grandslamové vítězství. V letošní sezoně už triumfovaly na Australian Open a ve Wimbledonu. Z londýnského kurtu už navíc jednu trofej z roku 2018 mají. Dvakrát se jim podařilo ovládnout také Roland Garros, a to v letech 2018 a 2021. Tentokrát neodjedou s prázdnou ani ze Spojených států, a jejich sbírka je tak kompletní. 

Domů
Sdílet
Diskuse