Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
16. září 2022 11:01
Čas čtení 0:31

Demi Lovato: Toto je mé poslední turné

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Demi Lovato: Toto je mé poslední turné
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images for iHeartMedia

Demi Lovato oznámila, že její aktuální turné bude poslední.

Zpěvačka, která je nyní na turné ke svému osmému studiovému albu, se na Instagramu svěřila: „Jsem tak k***vsky nemocná, že nemůžu vstát z postele. Už to dál nezvládnu. Toto další turné bude moje poslední. Miluju vás a děkuju vám.“ Informoval o tom server CNN s tím, že příspěvek je již smazaný.

Současné turné „Holy Fvck“, které začalo před měsícem v Des Moines, bude ale ještě pokračovat. „Udělám to pro vás. Budu potřebovat pomoc se zpěvem, takže zpívejte nahlas pro mě!“ dodala.

Lovato otevřeně hovořila o svých problémech již v minulosti, i například v dokumentu Simply Complicated. Přežila téměř smrtelné předávkování drogami v roce 2018 a dlouhodobě bojuje s poruchou příjmu potravy. Podle časopisu Variety měla taktéž trpět v dětství různým psychickým a fyzickým týráním, a to až do nedávné doby, než nastoupila do léčebny.

Zpět
Sdílet
Diskuse