Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
17. září 2022 10:46
Čas čtení 0:46

Oficiálně: Keanu Reeves se vrátí jako John Constantine

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Oficiálně: Keanu Reeves se vrátí jako John Constantine
Zdroj: Warner Bros. US

Herec svou touhu vrátit se k roli exorcisty a démonologa vyjádřil ještě loni. Nyní přichází potvrzení.

Studio Warner Bros. představilo detaily o připravovaném pokračování kultovního filmu Constantine z roku 2005. V hlavní roli uvidíme opět Keanu Reevese a režisérské taktovky se podle serveru Deadline opět zmocní Francis Lawrence. Scénář bude mít na starosti zkušený Akiva Goldsman, tvůrce předloh k filmům jako Andělé a démoni, Já, legenda, Šifra mistra Leonarda, Já, robot nebo Čistá duše.

Pokračování filmu inspirovaného komiksovou produkcí studia DC přichází po 17 letech a bude chtít minimálně navázat na úspěch první části, která celosvětově vydělala 200 milionů dolarů.

Keanu Reeves svou touhu opět ztvárnit exorcistu a démonologa Johna Constantina vyjádřil koncem loňského roku v talkshow Stephena Colberta. Oznámení o novém filmu přišlo po ztroskotání produkce seriálové adaptace z produkce HBO Max.

John Constantine je ve vesmíru DC exorcista, který dokáže vidět démony a anděly, kteří ovlivňují osudy běžných lidí. Jeho životním posláním je poslat do pekla každého démona a získat tak pro sebe místo v nebi.

Domů
Sdílet
Diskuse