Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
20. září 2022 11:00
Čas čtení 0:42

Policisté nalezli v orlické přehradě tělo ženy

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policisté nalezli v orlické přehradě tělo ženy
Zdroj: Policie ČR

Policejní potápěči v pondělí večer nalezli v orlické přehradě tělo pohřešované ženy.

Jedná se o tělo ženy, kterou policisté pohřešovali od soboty 17. září. Policisté tehdy informovali na Twitteru, že s hasiči prověřovali informaci o skoku osoby ze Žďákovského mostu. Zapojeni byli i potápěči zásahové jednotky. 

O několik hodin později informovali, že znají totožnost ženy, která skokem ze Žďákovského mostu ukončila svůj život. Její tělo ale policejní potápěči objevili až v pondělí v podvečer. 

„Policejním potápěčům se podařilo pomocí sonaru nalézt v orlické nádrži tělo ženy, po kterém pátrali od soboty pod Žďákovským mostem,“ napsali policisté na Twitteru. Dodali, že jim ještě připadla smutná povinnost vyrozumět rodinu.

Orlická nádrž je se 716,5 milionu kubíků vody nejobjemnější nádrží v České republice. Největší hloubka zde činí přibližně 74 metrů. Přehrada se dostala do povědomí veřejnosti mimo jiné v souvislosti s nálezem mrtvých lidských těl na jejím dně v 90. letech minulého století.

Domů
Sdílet
Diskuse