Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Jägermeister.
4. října 2022 14:00
Čas čtení 1:28
Sponzorovaný obsah

Jägermeister vysílá do terénu komando, které rozdává tisíce korun. Může dorazit i k tobě domů

Jägermeister vysílá do terénu komando, které rozdává tisíce korun. Může dorazit i k tobě domů
Zdroj: Jägermeister
ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL JÄGERMEISTER
Uložit Uložené

Zapoj se do nové soutěže Jägermeister a vyhraj až 18 tisíc korun.

Jak by se ti líbilo, kdyby k tobě domů vtrhlo komando? V příštích dnech se ti to může klidně stát. Ale na rozdíl od toho policejního, tomuto s radostí otevřeš dveře. Jägermeister jezdí po Čechách s novou soutěží a vysílá do domácností Jäger komando, které bude kontrolovat, jestli čeští meisters pijí shoty oblíbeného bylinného likéru správně namražené.

Zapoj se do soutěže a přepadovka od Jägermeisteru může překvapit i tebe. Stačí se zaregistrovat na webovkách www.chcidomrazaku.cz a mít doma ledově namraženou lahev Jägermeisteru. Pak už budeš jenom čekat, až ti Jäger komando zaklepe na dveře. Za každý minusový stupeň, který naměří, dostaneš 1 000 Kč. Ideální teplota na podávání likéru je –18 °C, takže můžeš vyhrát až 18 000 Kč. Není čas zkontrolovat, kolik stupňů má tvoje lahev? 

zapojit se do soutěže
Jägermeister
Zdroj: Jägermeister

Jäger komando se u tebe může objevit každý den kromě soboty, a to mezi 17. a 22. hodinou. Nezáleží na tom, ze kterého koutu republiky jsi, komando si tě najde v jakémkoliv regionu. Registrovat se můžeš už teď, tak na nic nečekej a zapoj se do hry o šanci vyhrát 18 tisíc korun jen za to, že máš v mrazáku lahev oblíbeného pití.

Jak poznám, že mám Jägermeister správně namražený?

  • Máš doma lahev se speciální zadní etiketou, na které najdeš symbol panáka. Jakmile začneš mrazit, symbol se společně s nápisem ICE COLD zbarví do modra. Čím lépe máš namraženo, tím je barva sytější.
  • Pokud máš klasickou lahev, musíš si zmrazenost pohlídat. Dobrým znakem je, když začne být orosená. V každém případě se můžeš spolehnout, že Jäger komando změří zmrazenost správně.

Cílem ledově namražené kampaně je naučit veřejnost, jak Jägermeister správně podávat.

Připravili jsme akci, která u nás nemá obdoby. Je to pro Jägermeister největší spotřebitelská soutěž, jakou jsme v Čechách a na Slovensku doposud dělali. Chceme veřejnost motivovat k tomu, aby si náš nápoj vychutnávali přesně tak, jak se má – ledově namražený. Po minulých promocích tohoto typu pro spotřebitele maximálně zjednodušujeme mechaniku. Stačí, že nám dá na webu vědět, kde mrazí, a ostatní je už na nás. Nepotřebujete žádnou účtenku, žádný registrační kód, stačí mít jakoukoli lahev Jägermeister v mrazáku a my přijedeme s týmem a výhrou až ke dveřím,“ řekl ke kampani Michael Bouda, marketingový ředitel Mast Jägermeister.

Domů
Sdílet
Diskuse