Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2022 9:30
Čas čtení 4:32
Denisa Šútorová

Třpytivé a matné nehty jsou na ústupu, zazáříš s odstíny nude a francouzskou manikúrou. Toto jsou žhavé nehtové trendy roku 2022

Třpytivé a matné nehty jsou na ústupu, zazáříš s odstíny nude a francouzskou manikúrou. Toto jsou žhavé nehtové trendy roku 2022
Zdroj: Instagram/Lily James
MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI MÓDA
Uložit Uložené

Nejen ve vlasových trendech se v roce 2022 vracíme k přirozenosti. Přečti si, jestli ještě zazáříš s dlouhými nehty a jak na francouzskou manikúru.

O tom, že upravené nehty jsou jedním z nejlepších doplňků outfitu, vědí své nejen v Hollywoodu, ale také u nás. Dokonalá manikúra ti dokáže oživit outfit, ale může působit i elegantně, a když chceš, i docela nenápadně. Světové trendy z červených koberců, ale také virální hity Instagramu či TikToku ovládly rok 2022 a ženy mají velmi specifickou představu o tom, jak má vypadat jejich manikúra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DNJ Beauty (@dnjbeauty)

Za to, že dnes salony krásy, ale i nehtová studia praskají ve švech, může jednoznačně gel lak, kterým docílíš nejen dokonalého, ale i trvanlivého vzhledu. Podle manikérky Maríny z bratislavského salonu Sakurami by se letos mělo zacházet opatrně zejména se třpytkami. Méně je více.


„Také není trendy kombinování více barev a křiklavé odstíny oranžové či červené,“ řekla Refresheru. Majitelka salonu krásy DNA Karolína Volkov k ustupujícím trendům zařadila i matné nehty. „Odešly stejně rychle, jako přišly. My ženy máme přece raději lesk, nehty tak vypadají vitálněji a zdravěji,“ říká.

Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 16:30

Zeptali jsme se jí i na to, jak je na tom v roce 2022 francouzská manikúra a co si stylové ženy žádají nejvíc. V článku se dozvíš i to, kterému nehtovému trendu podlehla Rihanna, čím způsobila šílenství Hailey Bieber, kterými trendy nic nezkazíš a kterým bys rozhodně měla říct ano. 

V Refresheru tě pravidelně informujeme o aktuálních trendech v módě i péči o zevnějšek. Přinášíme lifestylová témata a články s odborníky ve své oblasti. Staň se členem klubu REFRESHER+ a všechny články si přečti bez omezení.

1. Perleťové „donutové“ nehty à la Hailey Bieber

O Hailey Bieber se dá mluvit jako o fashionistce, která umí pobláznit davy. Nejenže ukázala stovky způsobů, jak nastylovat crop top, a dokázala, že trendem roku je jednoduchý ulízaný drdol, ale internet pobláznila i svými nehty. Perleťová manikúra s trefným názvem „Glazed Donut“ se stala virální právě díky ní. Vytvoří se zcela jednoduše nanesením průhledného gelového podkladového laku, který se později překryje chromovým práškem. Konečný výsledek připomíná neodolatelnou polevu na pravém americkém donutu.

hailey bieber, glazeddonutnails
Zdroj: Instagram/Zola Ganzorigt, Instagram/Hailey Bieber

Meze se nekladou ani barevné paletě, i když původní trend začal bledě růžovým odstínem. Hailey nedávno zveřejnila design připomínající čokoládovou polevu, který dokonale sladíš k podzimnímu outfitu. Tiktokerky se mohou přetrhnout, aby tyto nehty vyzkoušely i na sobě. Jedna z nich napsala: „Moje životní filozofie je jednoduchá, cokoli dělá Hailey Bieber... dělám i já.“

Doporučeno
Byla jsem na design weeku v Miláně. Ikea připravila párty bludiště a čeští tvůrci uchvátili sklem Byla jsem na design weeku v Miláně. Ikea připravila párty bludiště a čeští tvůrci uchvátili sklem 22. dubna 2024 16:00

Osobní nehtová stylistka Hailey Zola Ganzorigt říká: „Úspěch této manikúry spočívá v tom, že je tak jednoduchá a vypadá skvěle na všech tvarech i délkách nehtů.“ V následujícím videu ti ukáže, jak si ji docela jednoduše uděláš i doma.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 121956 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Jaký trend zvolila Zendaya pro předávání cen Emmy 2022.
  • Jak dnes nosit francouzskou manikúru.
  • Jaké barevné odstíny bys měla zvolit na podzim.
  • Který trend zdobení nehtů se v roce 2022 vrátil do módy.
  • Zda jsou dnes moderní dlouhé, nebo kratší nehty.
Domů
Sdílet
Diskuse