Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
29. září 2022 7:23
Čas čtení 0:41

Zemřel rapper Coolio, proslavil se hitem Gangsta's Paradise

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zemřel rapper Coolio, proslavil se hitem Gangsta's Paradise
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití

Přesná příčina smrti rappera zatím nebyla určena. Bylo mu 59 let.

Ve věku 59 let zemřel americký rapper Coolio, který se po celém světě proslavil skladbou Gangsta's Paradise. Příčina jeho smrti zatím není známa. Informuje o tom CNN.

Interpret, jehož skutečné jméno bylo Artis Leon Ivey Jr., skonal v Los Angeles, kde ho podle jeho manažera Jareza Poseyho našli bezvládného na podlaze v koupelně.

Podle manažera pracovali záchranáři, kteří zasahovali přímo na místě, s předpokladem, že devětapadesátiletý rapper mohl dostat srdeční infarkt.

Coolio se navždy zapsal do historie amerického rapu díky hitu Gangsta's Paradise z roku 1995, za který dokonce získal prestižní cenu Grammy. Skladbu nazpíval jako součást soundtracku pro film Nebezpečné myšlenky.

Přestože vrchol své slávy prožil právě v 90. letech minulého století, ani nyní nepřestával s koncertováním. Společně s rappery jako Vanilla Ice či Young MC aktuálně objížděli USA na koncertní šňůře po různých městech.

Domů
Sdílet
Diskuse